Neler Yeni

internette sorun var

wolfy2024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kaan
merhaba benim laptopum var ve ben son 1 haftadır googleda bazı sitelere ulaşamıyorum ve bu hem googleda hem operada hem de edge uygulamalarında da olmuyor örnek:kardeşim roblox oynayamıyor :D
ama telefonumda hotspot açıp onun internetine bağlanınca düzeliyor internet olarak türk telekom var sizce sorun internette mi ve nasıl düzeltirim

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Enes
merhaba benim laptopum var ve ben son 1 haftadır googleda bazı sitelere ulaşamıyorum ve bu hem googleda hem operada hem de edge uygulamalarında da olmuyor örnek:kardeşim roblox oynayamıyor :D
ama telefonumda hotspot açıp onun internetine bağlanınca düzeliyor internet olarak türk telekom var sizce sorun internette mi ve nasıl düzeltirim
ev internetinizde aile profili veya çocuk profili açık olabilir. güvenli interneti kapatırsanız düzelir büyük ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu videodan yardım alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,926
Üyeler
161,524
Son üye
Beytwo
Top Bottom