İnternetteki haberlerin 10da 9unun ölüm olması

BENBİLGECANDEDE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
423
Yani her gün yok şu ölmüş yok bu ölmüş ve paylaşılan insanlar ünlü falanda değil babam diyo eskiden biri ölürdü eşi dostu akrabası kolusu komşusu duyardı şimdi benden 1000km uzaktaki hiç tanımadım adamın ölüm haberini alıyorum Allah rahmet eylesinde banane? insanında içten içe canı sıkılmazmı böyle haberleri duyunca hayat bu birileri gidecek birileri gelecek sanki ölüm çok anormal bi şey olmuş doğanın kanunu

Hele insanları cinayet haberlerinde iyice korkutuyolar psikolojilerini bozdular bence

anormal olan cinayetler ve paylaşılmasında bir problem görmüyorum haber değeri olacak çok başka bir şey yok zaten

anormal olan cinayetler ve paylaşılmasında bir problem görmüyorum haber değeri olacak çok başka bir şey yok zaten
Abi cinayet cinayet yıllardır duyuyoruz zaten yeterli olan farkındalığı fazlasıyla yansıttılar bence insanlarıda korkutuyolar iyi bi şey değil sürekli bu haberleri duymamız içten içe psikolojileri bozuluyo milletin bence

Abi cinayet cinayet yıllardır duyuyoruz zaten yeterli olan farkındalığı fazlasıyla yansıttılar bence insanlarıda korkutuyolar iyi bi şey değil sürekli bu haberleri duymamız içten içe psikolojileri bozuluyo milletin bence
cinayetı yıllardır duyuyor olmamız asıl problem değil mi??

Geri