İnternetteki ucuz Windows key

Rik Sançez

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
614
Arkadaşlar ben yeni bir laptop aldım. Bu laptopun Windows keyi aktif etmenin avantajları nelerdir ve internetteki ucuz Windows keylerden alsam sorun çıkar mı?

Son düzenleme:
Eğer etmezsen 30 gün sonra zaten gider. Ayrıca sağ altta Windows'u etkinleştirin yazısı da gider. Yanılmıyorsam bir kaç özelliği de kullanabilirsiniz. Fakat internetten para verip Windows almanıza gerek yok kendiniz etkinleştirebilirsiniz. Konu linkini aşağı bırakıyorum:

Eğer etmezsen 30 gün sonra zaten gider. Ayrıca sağ altta Windows'u etkinleştirin yazısı da gider. Yanılmıyorsam bir kaç özelliği de kullanabilirsiniz. Fakat internetten para verip Windows almanıza gerek yok kendiniz etkinleştirebilirsiniz. Konu linkini aşağı bırakıyorum:

Knk bunun videosu felan var mıdır?

Knk bunun videosu felan var mıdır?
Konu da gayet açıklayıcı bir anlatım olduğunu düşünüyorum. Eğer sen illa YouTube'dan anlatım ile yapıcağım diyorsan " Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme " başlığı ile aratabilirsin.

Konu da gayet açıklayıcı bir anlatım olduğunu düşünüyorum. Eğer sen illa YouTube'dan anlatım ile yapıcağım diyorsan " Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme " başlığı ile aratabilirsin.
Peki teşekkürler yardım için.

Knk win 10 pro mu kursam single language mi arada bir fark var mı?

ucuz keylerle alakalı Can Değer abimizin videosu

Ben W10 Pro deneme sürüm kurdum 30 günü geçti hiçbir şey olmadı. Hala kullanıyorum. W11 e geçersem onda kurulum yaparım galiba veya W10 daki key W11 de işe yarıyor mu?

Geri