Neler Yeni

İnternetten 2.el donanım alırken kazıklanmamak için ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Salih Gürbüz
Arkadaşlar ben Elazığ'da yaşıyorum ve Elazığ'ın nüfusu 600 bin yani burada İstanbul, Ankara'daki gibi milyonlarca insan yaşamıyor bu yüzden 2.el bir PC parçasınıda kolay kolay bulamıyorum. Yani kısaca internetten 2.el parça almak durumundayım yüz yüze görüşme şansım yok. Sorum şu; internetten 2.el parça alırken kazıklanmamak için ne yapmalıyım örneğin bir ekran kartı alacağım ve adama FurMark testini yaptırdım sonuçlar normal çıktı o adamın test yaptığı ekran kartını değil de başka bir ekran kartını göndermediğinden nasıl emin olabilirim ve eğer başka bir ekran kartı gönderdiyse hakkımı nasıl geri alabilirim?

Sadece bu ekran kartı örneğine cevap vermeyin lütfen kazıklanmamak için diğer parçalı alırken de ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok mutlu olurum şimdiden herkese cevapları için teşekkür ederim.

servet95

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Servet Yücel
Adam güvenilmezse her türlü dolandırır. Kart tamirli veya hasarlı olabilir. Sıfır ürün alırken dolandırılıyoruz. İkinci elde dolandırılmama ihtimalin çok düşük.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cem
Ben de ara ara parçalar satıyorum şehir dışına. Tutanak yazıp yolluyorum.
16138047768068483000298268813248.jpg
Dün yaptığım satış ile ilgili bu mesela. Bu şekilde satıcıdan tutanak isteyebilirsin.
Alışveriş yaptığım İban alicinin gerçek hesabı olmalıdır. Ortadaki boşluğa kimlik görüntüsünü de ekleyebilirsiniz. Resmi geçerliliği vardır bunların.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Salih Gürbüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adam güvenilmezse her türlü dolandırır. Kart tamirli veya hasarlı olabilir. Sıfır ürün alırken dolandırılıyoruz. İkinci elde dolandırılmama ihtimalin çok düşük.
Dışında bir hasar varsa zaten gözle görülür, alacağım ürünlerin testlerinde yapacağım bir sıkıntı çıkarsa iade edeceğim tamirliysede yapacak bir şey yok yani dolandırılma ihtimali bence pek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de ara ara parçalar satıyorum şehir dışına. Tutanak yazıp yolluyorum.
Alıntıyı görüntüle
Dün yaptığım satış ile ilgili bu mesela. Bu şekilde satıcıdan tutanak isteyebilirsin.
Alışveriş yaptığım İban alicinin gerçek hesabı olmalıdır. Ortadaki boşluğa kimlik görüntüsünü de ekleyebilirsiniz. Resmi geçerliliği vardır bunların.
Bu tutanağın fotoğrafı yeterlimi

servet95

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Servet Yücel
Dışında bir hasar varsa zaten gözle görülür, alacağım ürünlerin testlerinde yapacağım bir sıkıntı çıkarsa iade edeceğim tamirliysede yapacak bir şey yok yani dolandırılma ihtimali bence pek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tutanağın fotoğrafı yeterlimi
Adam iadeyi kabul etmezse ne olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,622
Üyeler
172,525
Son üye
YorgunTRGenci