Salihgurbuz23
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Salih Gürbüz
Arkadaşlar ben Elazığ'da yaşıyorum ve Elazığ'ın nüfusu 600 bin yani burada İstanbul, Ankara'daki gibi milyonlarca insan yaşamıyor bu yüzden 2.el bir PC parçasınıda kolay kolay bulamıyorum. Yani kısaca internetten 2.el parça almak durumundayım yüz yüze görüşme şansım yok. Sorum şu; internetten 2.el parça alırken kazıklanmamak için ne yapmalıyım örneğin bir ekran kartı alacağım ve adama FurMark testini yaptırdım sonuçlar normal çıktı o adamın test yaptığı ekran kartını değil de başka bir ekran kartını göndermediğinden nasıl emin olabilirim ve eğer başka bir ekran kartı gönderdiyse hakkımı nasıl geri alabilirim?
Sadece bu ekran kartı örneğine cevap vermeyin lütfen kazıklanmamak için diğer parçalı alırken de ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok mutlu olurum şimdiden herkese cevapları için teşekkür ederim.
Sadece bu ekran kartı örneğine cevap vermeyin lütfen kazıklanmamak için diğer parçalı alırken de ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok mutlu olurum şimdiden herkese cevapları için teşekkür ederim.