Neler Yeni

İnternetten bilgisayar parçası almaktan çekiniyorum

Romaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Vural
İnternetten anakart, ram ve işlemci alacağım. Fakat fiyat için hepsini farklı yerden almam lazım. Anakartı Vatan (ki belki bunu mağazadan alabilirim), rami hepsiburadada Abaküs Teknoloji diye bir satıcı, işlemciyide amazondan diğerlerine nazaran daha güvendiğim bir satıcıdan alacağım.

Endişem şu ki parçalardan birisi bile bozuksa eğer, hangisi olduğunu saptayamayacağım. Dolayısıyla iade işleri bir yerine üçe çıkacak ki oda ayrı bir sorun. Birde satıcının iadeyi almaması söz konusu olursa THH ile uğraşmam gerekecek. Fakat diyelim örneğin satıcının işlemcisi sağlam, ram bozuk. O zaman işlemciyi aldığım satıcı ile yanlış yere uğraşmış olacağım. Kısaca çok sıkıntılı bir iş olacak.

Var mı benim gibi ayrı sitelerden parça alıp bu tarz bi olay yaşayan, tecrübesi olan birisi?

Galvatron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Cengiz Karaköseoğlu
Kendin toplamak yerine hazır sistem baksan yada bir kaç YouTube kanalı takip edip arada bi güzel sistem yapıyorlar. Ordan da alabilirsin. Demem o ki paran çok ise tek tek topla ama bütçem var ama gereksiz fazla para harcamak istemiyorum dersen hazır sistem tercih et.

Romaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Vural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendin toplamak yerine hazır sistem baksan yada bir kaç YouTube kanalı takip edip arada bi güzel sistem yapıyorlar. Ordan da alabilirsin. Demem o ki paran çok ise tek tek topla ama bütçem var ama gereksiz fazla para harcamak istemiyorum dersen hazır sistem tercih et.
Hazır sistem tercih edemem maalesef, bana lazım olan sadece işlemci, anakart ve ram. Gerisi var elimde. Bütçeme uygunda istediğim bir sistem yok.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
İnternetten anakart, ram ve işlemci alacağım. Fakat fiyat için hepsini farklı yerden almam lazım. Anakartı Vatan (ki belki bunu mağazadan alabilirim), rami hepsiburadada Abaküs Teknoloji diye bir satıcı, işlemciyide amazondan diğerlerine nazaran daha güvendiğim bir satıcıdan alacağım.

Endişem şu ki parçalardan birisi bile bozuksa eğer, hangisi olduğunu saptayamayacağım. Dolayısıyla iade işleri bir yerine üçe çıkacak ki oda ayrı bir sorun. Birde satıcının iadeyi almaması söz konusu olursa THH ile uğraşmam gerekecek. Fakat diyelim örneğin satıcının işlemcisi sağlam, ram bozuk. O zaman işlemciyi aldığım satıcı ile yanlış yere uğraşmış olacağım. Kısaca çok sıkıntılı bir iş olacak.

Var mı benim gibi ayrı sitelerden parça alıp bu tarz bi olay yaşayan, tecrübesi olan birisi?
Risk almak istemiyosan gidip mağazadan canlı alacaksın.Çoğu şeyi internetten alıyorum daha bi sıkıntı yaşamadım bu güne kadar.

Romaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Vural
Risk almak istemiyosan gidip mağazadan canlı alacaksın.Çoğu şeyi internetten alıyorum daha bi sıkıntı yaşamadım bu güne kadar.
Mağazada hem istediğim şeyler olmayabiliyor hem baya fiyat farkı var. Daha önce deneyimleyen varsa yardımcı olabilir belki.

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Taksim Delisi Cenk
Hem ayranim dökülmesin.......
Sizin durum şuan bu
İnternete güvenemiyorum...
Hepsini bir yerden alamam...
Hazır sistem alamam...
Yeni bir pazarlama satış düzeni getirsinler size özel 😀

Romaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Vural
Hem ayranim dökülmesin.......
Sizin durum şuan bu
İnternete güvenemiyorum...
Hepsini bir yerden alamam...
Hazır sistem alamam...
Yeni bir pazarlama satış düzeni getirsinler size özel 😀
Peki hocam siz nereden aldınız sistemi, benim düşündüğüm sistemde aynı hemen hemen. Belkide aynı yerden alırım.

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Taksim Delisi Cenk
İtopyadan modart haxir sistem aldım.
Gelen sistemden 500 GB m2,kasa PSU sattım
Kendi kasa,PSU,sıvı soğutmaya topladım sistemi.sonra itopyadan gidip mağazadan 2 TB m2 ssd aldım.
Sistemide modart kampanyalı aldım biraz daha uyguna geldi

asko56

80+ Silver
Böyle bir sistem tavsiyesi istenmez

Elindeki parçalar nedir şimdi sana ryzen 7800x3d öneririz ama güç kaynagın kötüdür alırsın başına bela olur elinde bulunana parçaları monitörü yaz ki millet ona göre öneri versin ve bütçe nedir pc işinde para önemli nokta

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
Deniz Bey
Merak etmeyin sıfır ürün bozuk çıkma ihtimali çok düşük,ben hep farklı aylarda tek tek yükseltme yaptım, Trendyol n11 itopya vs vs bu tür sitelerden alın, siz sistemi yazın uygun parçaları şuradan al diye link atılır,bu kadar kafaya takarsan işin içinden çıkılmaz,sadece ürünleri açarken video çek ne olur olmaz diye

iTee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İhsan Tekerek
Hazır sistem tercih edemem maalesef, bana lazım olan sadece işlemci, anakart ve ram. Gerisi var elimde. Bütçeme uygunda istediğim bir sistem yok.
Bilinen yerlerden alırsan sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum, ben hazır sistem almıştım Gaming Gen den PSU 3 gün sonra arıza verdi bende tekrar gönderdim PSU yu garantiye sokmadan direkt değiştirip geri gönderdiler.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
Abaküs teklonoji hakkında hoş seyler duymadım, alacağınız malı siz aldıktan sonra arkasında duracak iade değişim ya da sorun olursa sizi mağdur etmeyecek bilinen yerlerden alın. Gerekirse 3 - 5 fazla verin. Magazaların sadece yorumlarına puanlarına bakmayın şikayetvar profillerini kontrol edin. Hiç olmaz diye bişey yok ama ben mesela ucuz diye gamers arena dan ram aldım profillerinde hızlı güvenilir cart curt tüm ibareler vardı zihnimle alay geçtiler 4 gündür kargoya verecekler adiler, düzgün mal gelir inşallah diye dua ediyorum. İptal de edemiyorum en az 300 400 lira zamlandı diğer ram ler. Siz bu duruma düşmeyin işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

N11, trendyol ve hepsiburada sadece aracılık garantör lük yapıyorsa orada bir durun magazayı araştırın

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,753
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
bende sistemi tek tek topladım. vatan - incehesap -mediamarkt- gaminggen-teknobiyotik bu satıcılardan aldım sıkıntı çıkmadı .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,107
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom