hem bilgisayarına virüs bulaşır yazık edersin hemde kosran kullanmak emek hırsızlığıdırGençler daha dün pc topladım ama gta 5i stemadan indirmeye ne param var ne bişeyim İnternetten İndirsem torrentli Virüs Bulaşırmı Yardım ederseniz Sevinirim
Hocam forumda Crack içerik önermek veya paylaşmak yasak. Bizde crack olan hiç bir şeyi kullanmamanızı öneriyoruz. Ancak zamanında Epic Games üzerinde ücretsiz verilmişti.Gençler daha dün pc topladım ama gta 5i stemadan indirmeye ne param var ne bişeyim İnternetten İndirsem torrentli Virüs Bulaşırmı Yardım ederseniz Sevinirim
Anladım Sağolunhem bilgisayarına virüs bulaşır yazık edersin hemde kosran kullanmak emek hırsızlığıdır
Virüslü olmayan site sayılı, indirmek riskli olur.Gençler daha dün pc topladım ama gta 5i stemadan indirmeye ne param var ne bişeyim İnternetten İndirsem torrentli Virüs Bulaşırmı Yardım ederseniz Sevinirim
epic games gta 5 i ücretsiz vermişti ucuza (20tl) ye hesap satıyorlar içinde gta 5 ve başka oyunlarda oluyor onlara bakabilirsinGençler daha dün pc topladım ama gta 5i stemadan indirmeye ne param var ne bişeyim İnternetten İndirsem torrentli Virüs Bulaşırmı Yardım ederseniz Sevinirim