Neler Yeni

İnternetten Gta 5 İndirilirmi

Chowzie2

80+
Gençler daha dün pc topladım ama gta 5i stemadan indirmeye ne param var ne bişeyim İnternetten İndirsem torrentli Virüs Bulaşırmı Yardım ederseniz Sevinirim :)

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Gençler daha dün pc topladım ama gta 5i stemadan indirmeye ne param var ne bişeyim İnternetten İndirsem torrentli Virüs Bulaşırmı Yardım ederseniz Sevinirim :)
hem bilgisayarına virüs bulaşır yazık edersin hemde kosran kullanmak emek hırsızlığıdır

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Hocam forumda Crack içerik önermek veya paylaşmak yasak. Bizde crack olan hiç bir şeyi kullanmamanızı öneriyoruz. Ancak zamanında Epic Games üzerinde ücretsiz verilmişti.

Avolay

80+ Gold
Bulaşma ihtimali var , herkes her istediği oyunu anında alamıyor :( . İndirimleri bekle öyle alırsın ben mesela kaç zamandır Detroit bekliyorum

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Korsan emek hırsızlığıdır. Ücretsiz olduğu zaman niye almadın. Fazla hesabım olsa verirdim.

Mergen

80+ Bronze
Teşvik etmek gibi olmasın da zamanında torrent ile indirmiştim. Bir sıkıntı vs. olmadı. Güvenilir sitelerden indirmek önemli. Ama gidip satın almak en güzeli. Crackli indirince pek zevkli olmuyor.

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Gençler daha dün pc topladım ama gta 5i stemadan indirmeye ne param var ne bişeyim İnternetten İndirsem torrentli Virüs Bulaşırmı Yardım ederseniz Sevinirim
Virüslü olmayan site sayılı, indirmek riskli olur.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Bazıları 20-30₺ ye gta5 li epic games hesabı satıyor aklımda bir site yok ama araştırırsanız bulursunuz.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bilgisayarına virüs bulaşabilir malesef ya indirim bekle yada bir yerden epic games hesabı bulmaya çalış bi ara bedavaydı epic games te

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
internetten gtaV li epic hesabı satılıyordur onlardan alabilirsin

.RBO.

80+ Silver
epic games gta 5 i ücretsiz vermişti ucuza (20tl) ye hesap satıyorlar içinde gta 5 ve başka oyunlarda oluyor onlara bakabilirsin

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Steam'den indir indireceksen, korsanlara hiç bulaşma. Epic'te de indirime giriyor ara sıra.

Top Bottom