İnternetten Gta 5 İndirilirmi

Chowzie2

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
0
Gençler daha dün pc topladım ama gta 5i stemadan indirmeye ne param var ne bişeyim İnternetten İndirsem torrentli Virüs Bulaşırmı Yardım ederseniz Sevinirim :)

Gençler daha dün pc topladım ama gta 5i stemadan indirmeye ne param var ne bişeyim İnternetten İndirsem torrentli Virüs Bulaşırmı Yardım ederseniz Sevinirim :)
hem bilgisayarına virüs bulaşır yazık edersin hemde kosran kullanmak emek hırsızlığıdır

Hocam forumda Crack içerik önermek veya paylaşmak yasak. Bizde crack olan hiç bir şeyi kullanmamanızı öneriyoruz. Ancak zamanında Epic Games üzerinde ücretsiz verilmişti.

Bulaşma ihtimali var , herkes her istediği oyunu anında alamıyor :( . İndirimleri bekle öyle alırsın ben mesela kaç zamandır Detroit bekliyorum

Korsan emek hırsızlığıdır. Ücretsiz olduğu zaman niye almadın. Fazla hesabım olsa verirdim.

Teşvik etmek gibi olmasın da zamanında torrent ile indirmiştim. Bir sıkıntı vs. olmadı. Güvenilir sitelerden indirmek önemli. Ama gidip satın almak en güzeli. Crackli indirince pek zevkli olmuyor.

Gençler daha dün pc topladım ama gta 5i stemadan indirmeye ne param var ne bişeyim İnternetten İndirsem torrentli Virüs Bulaşırmı Yardım ederseniz Sevinirim
Virüslü olmayan site sayılı, indirmek riskli olur.

Bazıları 20-30₺ ye gta5 li epic games hesabı satıyor aklımda bir site yok ama araştırırsanız bulursunuz.

Bilgisayarına virüs bulaşabilir malesef ya indirim bekle yada bir yerden epic games hesabı bulmaya çalış bi ara bedavaydı epic games te

epic games gta 5 i ücretsiz vermişti ucuza (20tl) ye hesap satıyorlar içinde gta 5 ve başka oyunlarda oluyor onlara bakabilirsin

Steam'den indir indireceksen, korsanlara hiç bulaşma. Epic'te de indirime giriyor ara sıra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,971
Üyeler
191,190
Son üye
AeternaVictrixx
Geri