Neler Yeni

Öneri İNTERNETTEN KAZANÇ SAĞLAYABİLECEĞİMİZ PLATFORM ÖNERİLERİ

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Arkadaşlar okullar kapanana kadar yaz için biraz paraya ihtiyacım var, ek iş gibisinden hazirana kadar 200-300 tl kazanabileceğim bir yer var mıdır ?
(Sosyal medya, youtube vb.) yapmayı düşünmüyorum onun dışındaki öneriler lazım

Ufukizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Özgür Ufuk
Hocam yaşın tutuyorsa gir LC Waikiki ye part olarak haftada 2 gün çalış güzel de para veriyorlar

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
420 TL paraya ihtiyacım var arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yaşın tutuyorsa gir LC Waikiki ye part olarak haftada 2 gün çalış güzel de para veriyorlar
Hocam yaş tutmuyor maalesef bir de dışarda çalışmak istemiyorum zaten bu parayı istememin nedeni yazın çalışmaya gideceğim bilet parası beleşe gelsin istiyorum okuldan eve gelince 5-6 saat boş vaktim oluyor sadece şarkı dinleyerek geçiriyorum :D

Sorum biraz saçma gelmiş olabilir arkadaşlar, git dışarda çalış diyenler gelmeden söyleyeyim zaten yazın çalışacağım yaza kadar evden kazanabilirsem daha iyi olur :D

up up up up up up up up up up up

up up up up up up up up up up

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Hunter1303
Hocam bende LcW,Defacto vb. gibi part time 2 günlük iş düşünüyorum ne dersin bi tavsiyen var mı ? hayatımda hiç işe girmediğim için aşırı çekiniyorum ve çok üst düzey stres yapıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
Hocam bende LcW,Defacto vb. gibi part time 2 günlük iş düşünüyorum ne dersin bi tavsiyen var mı ? hayatımda hiç işe girmediğim için aşırı çekiniyorum ve çok üst düzey stres yapıyorum
Öyleysen girme hiç çok tutmazlar zaten öyle yerlere diksiyonu güzel insanları alıyorlar genelde

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Hunter1303
Öyleysen girme hiç çok tutmazlar zaten öyle yerlere diksiyonu güzel insanları alıyorlar genelde
Diksiyon sıkıntı değil de, Fiziki gücümün düşük olduğunu belirterek eğer beni depoya gönderip 40-50 kg taşıma yapmamı isterse elimden iş gelmez, Haricinde reyon kıyafet düzenleme, kasa ilgilenme yapabilirim fakat erkek olduğumdan o işlere atayacaklarını sanmam genelde kasada kızlar oluyor ağır işler erkeklerde oluyor. Satış pazarlamaya gelince evet belki o konuda haklı olabilirsiniz çünkü çok performans sergileyemeyebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bahri Karakoç
bionluk gibi platformlarda eğer bilgisayarla alakalı bir yeteneğin varsa web tasarım, logo vs bunları insanlarla anlaşıp yapabilirsin. Makale yazıp satabilirsin. Bunun için bir sürü site mevcut fakat uğraştırıcı ve kazandırdığı para gerçekten az makale yazarlığının.

Ufukizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Özgür Ufuk
Hocam part olarak ise girenleri genelde reyon düzeltmek ya da depoda alarm takmak için kullanıyorlar. O yüzden stres yapacak bişey yok. Çok fazla müşteriyle içli dişli olmuyorsun. Sana bişey sorduklarında bir saniye diyip full çalışan birini yönlendiriyorsun.

ne kadar veriyorlar hocam ben bir düşünebilirim fiyata göre
Gidip konuşmanız lazım. Ayda 8 gün gideceksin işe dostum. Ordan hesaplayabilirsin. Yemek parası da veriyorlar bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
halil mert asar
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Hocam part olarak ise girenleri genelde reyon düzeltmek ya da depoda alarm takmak için kullanıyorlar. O yüzden stres yapacak bişey yok. Çok fazla müşteriyle içli dişli olmuyorsun. Sana bişey sorduklarında bir saniye diyip full çalışan birini yönlendiriyorsun.

Gidip konuşmanız lazım. Ayda 8 gün gideceksin işe dostum. Ordan hesaplayabilirsin. Yemek parası da veriyorlar bu arada.
hımm asgari ücret desek 8*250 den 2k para ediyor yemek parası da 300 verseker hadi 2500 olsun az değil mi ya

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil

Reyconjeff

80+ Bronze
Günde kaç saat bilgisayar başınca zaman geçirebilirsin? (İş oyun testi)

Top Bottom