Neler Yeni

İnternetten Nasıl Para Kazanabilirim

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Pc yoksa unut internetten para kazanmayi, yazin bir iste cirak olarak para kazanip APU toplasan bile yeter. Daha sonrasinda eger ise yarayacak bir yetenegin varsa freelance uzerinden para kazanabilirsin.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
deleted

Son düzenleme:

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İddaa için reşit olmana gerek yok. Arkadaşımın arkadaşı 15 lirayı önce 70 lira sonra onu 200 lira civarı o 200 lira ile de 2000 liranın üstünde kazanç elde etti. Tabi 1-2 gün içinde olmadı bunlar.
14 yaşında çocuğu kumara alıştırıyorsun yaptıgın suç kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bekle

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Dropshipping yapabilirsin, tr de dropshipping için imalat edip, senin adına kargo gönderen yerler var, adam ürünlerini gösteriyor sana sende satabileceğin ürünlerin fotosunu istiyorsun adamdan, adam sana diyor ben bu kıyafet için sende 40tl alıcam sende kaarını koy istediğin fiyata sat altına üstüne karışmam diyor sen bana kargo kodunu verirsin ben gönderirim diyor. Bu kıyafet ve ürün sağlayıcılarını bulup anlaşman lazım, sonra satabileceğin ürünleri belirledikten sonra, dolap, gardrop gibi uygulamalardan mağazanı açıp ürünlerini yükleyeceksin, ürün satışı yaptığında ürünün bedeni vs yada hangi ürün ise adama söyleceksin ve uygulamanın sana verdiği kargo kodunu vereceksin, adam da kargolayacak, stoksuz bu şekilde ürün satabilirsin, iyi araştırıp dropshipping hizmeti veren kişileri bulman lazım. Üzerine düşüp uğraşırsan bu işten iyi para kazanırsın ben sana söyliyim, pc de gerektirmiyor, telefondan tüm işlerini halledebilirsin.

Top Bottom