Yayın aç ve yayın yaparken aldığın kayıtları youtubeye at ama baştan söyleyeyim ilk başta zarar ettirir biraz yayıncılık ama sonra güzel para alırsın (ettiğin zararları e ticaretten veya 2.el bir şey satarak tamamlayabilirsin mesela ben pc donanımı tamiri yapıp ikinci elde satıyorum)Kısaca sorum "İnternetten nasıl para kazanılır?" bu. Yardımcı olursanız sevinirim.
tamam teşekkürlerYetenekle. Montaj, yazılım e spor, entertainment (youtuber, yayıncı, instagrammer vs) ya da paran varsa kendi paranla e ticaret yapabilirsin, borsalarda işlem açabilirsin.
tamam teşekkürlerYayın aç ve yayın yaparken aldığın kayıtları youtubeye at ama baştan söyleyeyim ilk başta zarar ettirir biraz yayıncılık ama sonra güzel para alırsın (ettiğin zararları e ticaretten veya 2.el bir şey satarak tamamlayabilirsin mesela ben pc donanımı tamiri yapıp ikinci elde satıyorum)
Oyun hesabı alıp satabilirsintamam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam teşekkürler
O işte pek para yokOyun hesabı alıp satabilirsin
hocam e spor desen oyunlarda çok iyi değilim edit desen oda çok uğraştırıcı en mantıklısı youtube gibi görünüyorŞimdi bir sürü diss atan olacaktır ama internette para kazanma yolu fln diye bir şey yok. Montajcılıkta fln çok ileri düzey olman gerekli o senin main işin olmalı. E spor gerçekten bir oyunda iyisen çok iyi kazanıyorsun.
Oyna bakalım polyanacılığını.hocam e spor desen oyunlarda çok iyi değilim edit desen oda çok uğraştırıcı en mantıklısı youtube gibi görünüyor
eleman bi ton zmaan harcayacak belki 5 6 saat kazanacağı 50 TL gibi komik bi rakam degmez yani ama telegram grubu gibi bi yerlerde paylaşırsa cep harlıgı yapabilirLink kısaltma siteleri de yardımcı olabilir.
Pm attım okudunuzmuKısaca sorum "İnternetten nasıl para kazanılır?" bu. Yardımcı olursanız sevinirim.