Yardım İnternetten Nasıl Para Kazanılır ?

Yvzhn24

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
İnternetten Nasıl Para Kazanılır , Biliyorsunuz Pandemi Dönemindeyiz Evden Dışarı Çok Çıkamıyoruz İnternetten Nasıl Para Kazanabiliriz ?

Oturuğun yerden emek vermeden para kazanılmıyor. R10 gibi sitelerde freelance işlere bakabilrisin. Başka türlü 10 kuruşla biriktirme yapmaya çalışmak saçma biraz.

Youtuber ol yada estetik ameliyatı geçir kız ol yayıncılığa başla

twitch gibi platform lardan kazanabilirsin

İnternetten Nasıl Para Kazanılır , Biliyorsunuz Pandemi Dönemindeyiz Evden Dışarı Çok Çıkamıyoruz İnternetten Nasıl Para Kazanabiliriz ?
Bionluk üzerinden Freelance iş yaparak kazanabilirsin. Ben 1.5 2 aydır yapıyorum ve gayet güzel para kazandım.

freelancer iş yapabilirsin
oyun hesabı kasıp satabilirsin
ikinci el alım satım yapabilirsin
twitch yapabilirsin
youtube yapabilirsin
(twitch ve yt den hemen para kazanamazsın sabırlı olman gerekir)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bionluk üzerinden Freelance iş yaparak kazanabilirsin. Ben 1.5 2 aydır yapıyorum ve gayet güzel para kazandım.
knk yabancı sitelerede ilan koyman önerimdir

freelancer iş yapabilirsin
oyun hesabı kasıp satabilirsin
ikinci el alım satım yapabilirsin
twitch yapabilirsin
youtube yapabilirsin
(twitch ve yt den hemen para kazanamazsın sabırlı olman gerekir)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk yabancı sitelerede ilan koyman önerimdir
Fiverr gibi sitelerden bize iş düşürmezler ki :( Ama aklımda var oraya da ilan koyacağım.

Fiverr gibi sitelerden bize iş düşürmezler ki :( Ama aklımda var oraya da ilan koyacağım.
öyle deme knk yaptığın işe bağlı az yapan var ise iş düşebilir çok yapan varsa düşmez

Geri