İnternetten nasıl para kazanılır?

Böyle paralar cs skinlerinde artık imkansız. Piyasanın en içinden olan kişilerinden biriydim. Takas ile yüksek yatırımlarla 600 anahtarı 2 ayda 800 yapan gördüm ki o zamanlar takas banı yoktu.
Bahsettiğim şey yatırım olarak değil al sat yaparak diyorum dostum,yatırım işi her zaman uzun vadedir. Benim anlatmak istediğim şu skinin fiyatı 130 tl mesela 100tl den satın aldı mesela arkadaş bunu sattığında 30tl kaarı olur böyle 10 tane sattığını düşün 300 steam bakiyesini satsa %65 ten bile 200 tl para eder bence 1 haftada kötü değil yani.

Forumda yazmıştı. Tabii ki giderin 2 katı kadar kazanç vardır ama arada çok ciddi bir fark var. Mesela benim youtube üzerinde 780k abonem yok , sponsorlarım yok , reklam alacak kadar popüler değilim şuan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve özellikle forum tutmazsa , vay haline. Yazık olur parana.
Zaten tutmasa direk kapanırdı. Forumu da abone sayısı yüksek iken açtı ki tutsun. Bu kadar masraf olmadan çok rahat siteler açılabilir diye düşünüyorum. Tıklanma sayısını yüksek tuttuğu sürece reklam alır ve kazanır. Yani 7k site için çok gereksiz fazla (tabi ki fazla olmayan zamanlar olur fakat yeni açacak insan için). Ama işin güzel tarafı tutarsa tabiri caizse oturduğun yerden hatrı sayılır paralar kazanıyorsun ki bence bu gayet iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettiğim şey yatırım olarak değil al sat yaparak diyorum dostum,yatırım işi her zaman uzun vadedir. Benim anlatmak istediğim şu skinin fiyatı 130 TL mesela 100tl den satın aldı mesela arkadaş bunu sattığında 30tl kaarı olur böyle 10 tane sattığını düşün 300 steam bakiyesini satsa %65 ten bile 200 TL para eder bence 1 haftada kötü değil yani.
Nasıl yani 130 tl skini 100 e alıp 130 a nereye satacak? Site komisyonlarını dahil bile etmiyorsun ki? Steam bakiyesi demişsin fakat bu işleri daha önce denediğim için maalesef o kadar kolay olmuyor. Kolay olsa cebimdeki bütün parayı basar garantili biçimde 2 ye katlardım. Zaten steamde satarken o 130 tl ürün sana 110 olarak gelir.

Zaten tutmasa direk kapanırdı. Forumu da abone sayısı yüksek iken açtı ki tutsun. Bu kadar masraf olmadan çok rahat siteler açılabilir diye düşünüyorum. Tıklanma sayısını yüksek tuttuğu sürece reklam alır ve kazanır. Yani 7k site için çok gereksiz fazla (tabi ki fazla olmayan zamanlar olur fakat yeni açacak insan için). Ama işin güzel tarafı tutarsa tabiri caizse oturduğun yerden hatrı sayılır paralar kazanıyorsun ki bence bu gayet iyi.
İşte o biraz zor. Bu piyasada bulunmuş biri olarak söylüyorum tahmin ettiğiniz kadar kolay değil. Ayrıca farkettiyseniz "forum" zahmetli dedim. Az önce yukarıda bir web sitesi ile nasıl para kazanabileceğinizin bir yolunu söyledim.

İşte o biraz zor. Bu piyasada bulunmuş biri olarak söylüyorum tahmin ettiğiniz kadar kolay değil. Ayrıca farkettiyseniz "forum" zahmetli dedim. Az önce yukarıda bir web sitesi ile nasıl para kazanabileceğizin bir yolunu söyledim.
Aynen öyle forum zahmetli ve altyapı gerektiriyor. Fakat böyle bir yer tutturursanız parası gayet iyi. Yani forumun ve sahibinin geliri hakkında konuşmak bence sıkıntı olmamalı(Giderlerini söyleyen birisi şahsen açık şekilde gelirini de paylaşmalı ki insanların kafasında yanlış algı oluşmasın)

Mesela bir özelliğin var mı? Ben başka bir forumda görmüştüm erkek arkadaş bi sesini duysan lan bu kız değil miydi dersin?
Sende de böyle kız sesi çıkarabilme varsa insanları trolleyebilirsin. TaklitmanTV gibi.

Geri