ygkn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 395
Bloeggerden ücretsiz bir şekilde açabilirsiniz. Ilk açtıgım blog günde 100 görüntülenme almıştı.Blog veya Forum sitesi açardım ama, PARA.
Bloeggerden ücretsiz bir şekilde açabilirsiniz. Ilk açtıgım blog günde 100 görüntülenme almıştı.Blog veya Forum sitesi açardım ama, PARA.
Yaklaşık her takastan sonra 1 hafta bekleme süresi mevcut. 100 tl yatırıp 200 e katlaman ortalama 2 3 ay olur ki satış fiyatı olarak bu 120 130 arasında gidecektir. 30 tl için 3 ay çok mantıksız. Eskiden olsa neyse de şimdilerde yapılacak durum değil.Steam al sat yaparak facebook gruplarında vs steam bakiyesini vs nakite dönüştürmek isteyenler olur skinlerini satmak isteyenler olur %60 %70 den alıp kaar yaparak parayı döndürebilirsin.
Peki aylık geliri ne kadar? Yani sadece forum olarak düşünme Youtube sponsorlar reklamlar instagram derken baya baya sağlam paralar ortaya çıkıyor."Burası gibi" dediğiniz forumun aylık gideri 7000 TL![]()
Dostum 1 item mi alacak 3 4 tane alsın parayı katladıkça daha fazla alır daha fazla satar bu sefer 10 itemdenden 30 tl aldığını düşünürsek 1 hafta da sence ?Yaklaşık her takastan sonra 1 hafta bekleme süresi mevcut. 100 TL yatırıp 200 e katlaman ortalama 2 3 ay olur ki satış fiyatı olarak bu 120 130 arasında gidecektir. 30 TL için 3 ay çok mantıksız. Eskiden olsa neyse de şimdilerde yapılacak durum değil.
Maalesef kimsenin sponsoru , youtube geliri yok. En azından böyle bir forum açmak isteyenler için. Hem zahmetli , hem tutması lazım , hem pahalı.Yaklaşık her takastan sonra 1 hafta bekleme süresi mevcut. 100 TL yatırıp 200 e katlaman ortalama 2 3 ay olur ki satış fiyatı olarak bu 120 130 arasında gidecektir. 30 TL için 3 ay çok mantıksız. Eskiden olsa neyse de şimdilerde yapılacak durum değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki aylık geliri ne kadar? Yani sadece forum olarak düşünme Youtube sponsorlar reklamlar instagram derken baya baya sağlam paralar ortaya çıkıyor.
Bir de bu forumun gideri nasıl 7k olabiliyor açıklayabilir misin hocam merak ettim.Size bir tavsiye ; herhangi bir domain satın alın pahalı bir şey değil ama bilindik uzantı alın ( .com, .net vs. ). Daha sonra hazır bir CSS template indirin internet üzerinde yüzlerce var. Onu inceleyip özelleştirin ve web sitenizi kurun ( kod bilgisi gerekir ). Daha sonra Blog , Müzik , Teknoloji aklınıza ne geliyorsa , canınız hangi konsepti istiyorsa ona yönelin. Bir süre sonra biraz biraz büyüyerek reklam almaya başlarsınız. Alın size PARA. Hem kısa sürede öğrendiklerimizi uygularsınız hem para kazanırsınız. O kazançlar ile daha fazla nasıl gelişirsiniz , banane kardeşim o da sana kalmış farklı yerlere de yönelebilirsin.
knk İlerde bende öyle düşünüyorum.Size bir tavsiye ; herhangi bir domain satın alın pahalı bir şey değil ama bilindik uzantı alın ( .com, .net vs. ). Daha sonra hazır bir CSS template indirin internet üzerinde yüzlerce var. Onu inceleyip özelleştirin ve web sitenizi kurun ( kod bilgisi gerekir ). Daha sonra Blog , Müzik , Teknoloji aklınıza ne geliyorsa , canınız hangi konsepti istiyorsa ona yönelin. Bir süre sonra biraz biraz büyüyerek reklam almaya başlarsınız. Alın size PARA. Hem kısa sürede öğrendiklerimizi uygularsınız hem para kazanırsınız. O kazançlar ile daha fazla nasıl gelişirsiniz , banane kardeşim o da sana kalmış farklı yerlere de yönelebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef kimsenin sponsoru , youtube geliri yok. En azından böyle bir forum açmak isteyenler için. Hem zahmetli , hem tutması lazım , hem pahalı.
Böyle paralar cs skinlerinde artık imkansız. Piyasanın en içinden olan kişilerinden biriydim. Takas ile yüksek yatırımlarla 600 anahtarı 2 ayda 800 yapan gördüm ki o zamanlar takas banı yoktu.Dostum 1 item mi alacak 3 4 tane alsın parayı katladıkça daha fazla alır daha fazla satar bu sefer 10 itemdenden 30 TL aldığını düşünürsek 1 hafta da sence ?
Onu bana değil o sayıyı açıklayan @Abdullah Hacıgül abimize sor.Bir de bu forumun gideri nasıl 7k olabiliyor açıklayabilir misin hocam merak ettim.
Ve bence kazandırmasa yada kazandırmayacak olsa bu işlere girilmez yani giderden daha fazla kazanmayacaksa böyle bir şey yapmasının anlamı yok. Nerede açıkladı acaba onu?Onu bana değil o sayıyı açıklayan @Abdullah Hacıgül abimize sor.
O da iyi hocam.Eğer profesyonel değilseniz ve sermayeniz yoksa , internetten kazandığınız para aylık 100 TL'yi geçmez.
Forumda yazmıştı. Tabii ki giderin 2 katı kadar kazanç vardır ama arada çok ciddi bir fark var. Mesela benim youtube üzerinde 780k abonem yok , sponsorlarım yok , reklam alacak kadar popüler değilim şuan.@Abdullah Hacıgül Bu forumun Gideri nasıl 7 k olabiliyor?
Ve bence kazandırmasa yada kazandırmayacak olsa bu işlere girilmez yani giderden daha fazla kazanmayacaksa böyle bir şey yapmasının anlamı yok. Nerede açıkladı acaba onu?
Ve özellikle forum tutmazsa , vay haline. Yazık olur parana.@Abdullah Hacıgül Bu forumun Gideri nasıl 7 k olabiliyor?
Ve bence kazandırmasa yada kazandırmayacak olsa bu işlere girilmez yani giderden daha fazla kazanmayacaksa böyle bir şey yapmasının anlamı yok. Nerede açıkladı acaba onu?
Yani aynen zaten girip milyonlar kazanma amacınız olmasın. Minimal de takılabilirsin. Bu ay olan elektrik faturasını ben internet kazancımdan ödeyeyim dersin mesela. En azından pc nin masrafı da çıkar ekstra olan masraflar da. Bu bile çok iyi bence.O da iyi hocam.