İnternetten nasıl para kazanılır

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
420
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar karşıma internttene para kazanan veya öyle numara yapan insanlar çıkıyor karşıma bende kendi kendime soruyorum madem böyle biriey var bende yapim ozaman diyorum.ne kadar inanmasamda belki bi umut böyle birsey mümkünmü.

SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar karşıma internttene para kazanan veya öyle numara yapan insanlar çıkıyor karşıma bende kendi kendime soruyorum madem böyle biriey var bende yapim ozaman diyorum.ne kadar inanmasamda belki bi umut böyle birsey mümkünmü.
Keşke öyle olsa.
tabii ki beceriye dayalı internet işlerinden çok da olmasa bile kazanabilirsin. Freelancer vb. bahsediyorum. Reklamı çıkan dolandırıcı yatırım siteleri vb. riskli diyebilirim.

Kolay olsa herkes yapardı kral normal iş gibi mesai ayırman lazım oturduğun yerden para kazanmak diye bir şey yok o Instagram da gördüğün kişiler geçmişte çok çalışıp şimdi hayrını gören kişiler

Keşke öyle olsa.
tabii ki beceriye dayalı internet işlerinden çok da olmasa bile kazanabilirsin. Freelancer vb. bahsediyorum. Reklamı çıkan dolandırıcı yatırım siteleri vb. riskli diyebilirim.
Yok hocam ya freekancer hiç yapamam becerimde yok zaten.😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kolay olsa herkes yapardı kral normal iş gibi mesai ayırman lazım oturduğun yerden para kazanmak diye bir şey yok o Instagram da gördüğün kişiler geçmişte çok çalışıp şimdi hayrını gören kişiler
Ah be görüp görüp hevesleniyordum bende.😃

freelance işleri yapabilirsin AI yapacağın işe göre yardımcı olabilir
Mesela ben website yapar satardım liseye ilk başladığım zamanlar, freelance sayılıyor herhalde AI kullanmadım zaten o zamanlar AI popüler değildi ki AI yazılımda yardımcı olabilirmi onuda bilemiyorum ama başka freelance işlerde AI yardımcı olabilir

Geri