İnternetten Para Kazanma?

ilgi alanım futbol hocam
hocam pek bir getirisi olacağını düşünmüyorum
insanların işine daha çok :
- çeviri yapan
- yazılım dili bilen ( site kurmak isteyenler ilan verebilir )
- fotoshop
-video montajı
-grafik tasarımcı veya logo tasarımcısı gibi yetenekleri olanlar yarar diye düşünüyorum
futboldan para kazanmak için bir instagram olur tik tok ( pek önermem eğer hiç kullanmadıysan temiz kalman için .d) olur veya yt kanalı açıp içerik üreterek para kazanırsın futboldan

- çeviri yapan
- fotoshop
-video montajı
-grafik tasarımcı veya logo tasarımcısı gibi yetenekleri olanlar yarar diye düşünüyorum
futboldan para kazanmak için bir instagram olur tik tok ( pek önermem eğer hiç kullanmadıysan temiz kalman için .d) olur veya yt kanalı açıp içerik üreterek para kazanırsın futboldan
Hocam blog yazarligi icin ilan vericem
Post automatically merged:

- çeviri yapan
- fotoshop
-video montajı
Ama yasim 16 sorun olurmu?

Hocam blog yazarligi icin ilan vericem

Ama yasim 16 sorun olurmu?
Yaşınızin 16 olması sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü genelde yasa bakılmıyor yapılan işe bakılıyor sizden küçük arkadaşlarım armut vb sitelerde çeviri yaparak , kod yazarak para kazandıklarını söylemişti

Yaşınızin 16 olması sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü genelde yasa bakılmıyor yapılan işe bakılıyor sizden küçük arkadaşlarım armut vb sitelerde çeviri yaparak , kod yazarak para kazandıklarını söylemişti
Hocam çeviri için translate kullansam olurmu ingilizcem yeterli olmayabilir cunku

Hocam çeviri için translate kullansam olurmu ingilizcem yeterli olmayabilir cunku
Hocam mesela ingilizce den Türkçe'ye herkes çevirir (yine de o kadar kolay değil ) translate den ordan burdan bakıp önemli Türkçe'den başka dillere çevirmek birde yabancı dillerden Türkçe'ye çevirmek için güzel bir ingilizce niz olmalı çünkü translate çevirisi kendini belli eder (bu arada çevirilerde genellikle zaman sıkıntısı olur cevireceginiz dili iyi bilmiyorsanız çünkü çeviri işleri genelde kısıtlı zamanda veriliyor işte 1 günde , yarım günde falan diye ) yani dilinizi geliştirip bu işe girmeniz daha sağlıklı olur

Hocam mesela ingilizce den Türkçe'ye herkes çevirir (yine de o kadar kolay değil ) translate den ordan burdan bakıp önemli Türkçe'den başka dillere çevirmek birde yabancı dillerden Türkçe'ye çevirmek için güzel bir ingilizce niz olmalı çünkü translate çevirisi kendini belli eder (bu arada çevirilerde genellikle zaman sıkıntısı olur cevireceginiz dili iyi bilmiyorsanız çünkü çeviri işleri genelde kısıtlı zamanda veriliyor işte 1 günde , yarım günde falan diye ) yani dilinizi geliştirip bu işe girmeniz daha sağlıklı olur
Ben Blog yazarlığı yapmayı düşünüyorum çünkü blog yazıyorum normalde

Siz bilirsiniz blog yazmanın yaninda birde dil ogrenseniz hiç fena olmaz sanki
Öğrenicem hocam ama tek ingilizce değil yanında Fransızca,italyanca ve almancada öğrenicem

Siz bilirsiniz blog yazmanın yaninda birde dil ogrenseniz hiç fena olmaz sanki
Birde hocam birden fazla hizmet veriliyormu?

Son düzenleme:
Öğrenicem hocam ama tek ingilizce değil yanında Fransızca,italyanca ve almancada öğrenicem

Birden fazla hizmet derken

En başta bir hedef koyun bence

Aynı anda birden fazla iş alınabiliyor mu demek istediniz ?
Maalesef bilgim yok

Birden fazla hizmet derken

En başta bir hedef koyun bence

Aynı anda birden fazla iş alınabiliyor mu demek istediniz ?
Maalesef bilgim yok
hani demek istediğim ben şimdi blog işleri yapıyorum aynı zamanda çeviri işleride alabiliyormuyum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,013
Üyeler
191,026
Son üye
allahınaslanı
Geri