Neler Yeni

Yardım internetten telefon almak güvenli mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
emir kuyu

arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum fakat babam internetten cihaz almaya güvenmiyor, garantisi sahte çıkar şüphesi veya telefon 2. eldir gibi şüpheleri olduğu için telefonculardan alma tarafında fakat biliyorsunuz ki çoğu telefoncular (hepsi üstüne konuşmuyorum) insanları enai yerine koyuyor ve harbi harbi büyük kazıkla satıyorlar bu tür telefonları. Almak güvenilir mi bir sorun çıkar mı?

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Ürünü Trendyol satıyor Trendyol satıcısı değil. Güvenerek alabilirsiniz.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,718
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Esas internetten almamak daha sıkıntılı. İade kabul etmiyorlar, biz size her şeyiyle anlattık siz beğenip aldınız falan diyip kıırıyorlar mağazalarda. İnternetten al beğenmezsen 14 gün içinde iade edebiliyorsun elektronikleri

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,432
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Büyük yerlerden, satıcılardan almakta bir sorun yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
emir kuyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Esas internetten almamak daha sıkıntılı. İade kabul etmiyorlar, biz size her şeyiyle anlattık siz beğenip aldınız falan diyip kıırıyorlar mağazalarda. İnternetten al beğenmezsen 14 gün içinde iade edebiliyorsun elektronikleri
Büyük yerlerden, satıcılardan almakta bir sorun yok.
Ürünü Trendyol satıyor Trendyol satıcısı değil. Güvenerek alabilirsiniz.

Hocam ben bu cihazın bu rengini alıcam yorumlarda 60 kişi sipariş vermiş ve aralarında başka farklı cihazlar da var (fotoğraflı yorumlarda) a014 gibi samsungun çöp cihazları aynı bunu da trendyol satıyor bir sorun çıkar mı babam telefon yerine salatalık gönderilmesinden çekiniyor fjwjhfjwjcjwd

Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Paşadöner
Kesinlikle internetten alınca daha çok hak sahibi oluyoruz, magazandan flan alınca çok daha fazla uğraştırıyor alıcaksıniz bilenen sitelerden alın sıkıntı cikmaz mesala trendyoldan alin Trendyol da herhangi bir satıcı dan değil

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,432
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Hocam ben bu cihazın bu rengini alıcam yorumlarda 60 kişi sipariş vermiş ve aralarında başka farklı cihazlar da var (fotoğraflı yorumlarda) a014 gibi samsungun çöp cihazları aynı bunu da trendyol satıyor bir sorun çıkar mı babam telefon yerine salatalık gönderilmesinden çekiniyor fjwjhfjwjcjwd
Eskiden seçenekli açmışlardır ilanı o zamandan kalmadır.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN

Telefoncudan aldığında telefon bozuk çıktı. Telefoncuya gittin dedin ki bu bozuk bunu geri vermek istiyorum ozaman sana açılmış telefonu alamam git garantiye ver der. Bunu Trendyol, HB gibi sitelerden alırsan bozuk çıksa bile kutula gönder ben bunu beğenmedim iade etmek istiyorum de. Hem dil dökmezsin telefoncuya hem de işlerin çabuk olur.
Trendyol gibi yerlerde de böyle durumların olması çok küçük ihtimal ve ayrıca telefonu TRENDYOL satıyor bir TELEFONCU değil :)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,432
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,718
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Büyük e-ticaret sitelerinden, ürünün satıcısı da o sitenin kendisi ise gönül rahatlığıyla alabilirsin hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,892
Üyeler
165,255
Son üye
egyak34
Top Bottom