Neler Yeni

IOS Internetten uyguna iphone gördüm dolandırcı mı

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
isntangramda bi paylaşım gördüm konumlarını da teyit ettirdim gerçekten ordalar. gaziantepte. 16 promax 24 bine falan satılıyor. adama sorduğumda neden uygun diye. garantisi yok bir de sadece bir hatta tanımlanıyor başka hatla çalışmaz dedi. bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? faturasını da kesiyorlarmış

sirefeee

80+ Bronze
tek hatta tanımlanması ne alakaymış nen onu anlamadım ayrıca 24 bşn tl çok ucuz

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tek hatta tanımlanması ne alakaymış nen onu anlamadım ayrıca 24 bşn tl çok ucuz
evet ucuz. giden arkadaşım herkes alıyor dükkandan diye söyledi. ama dediğim gibi verilen numaraya kayıt yapılıp bir daha da değişiklik yapılamıyormuş ve satılamıyormuş. yani ölene kadar kullanılacak

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Buğra Aykaç
Ben bunda bir dolandırıcılık sezdim galiba

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Tuğra Yıldız
oncelikle guvenilir yer ise isin icinde bir dolandiricilik yok bu cihazlari alan kisiler kayit yaptirmadan direkt kullaniyor 1. telefon yeni alinan yd 2. telefon tr cihazi seklinde eger bu yerlere guvenmiyorsaniz 2. elde bir cok arkadas yd olarak satiyor.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
isntangramda bi paylaşım gördüm konumlarını da teyit ettirdim gerçekten ordalar. gaziantepte. 16 promax 24 bine falan satılıyor. adama sorduğumda neden uygun diye. garantisi yok bir de sadece bir hatta tanımlanıyor başka hatla çalışmaz dedi. bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? faturasını da kesiyorlarmış
almayın muhtemelen sahte telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:

oncelikle guvenilir yer ise isin icinde bir dolandiricilik yok bu cihazlari alan kisiler kayit yaptirmadan direkt kullaniyor 1. telefon yeni alinan yd 2. telefon tr cihazi seklinde eger bu yerlere guvenmiyorsaniz 2. elde bir cok arkadas yd olarak satiyor.
telefonun yd de fiyatı 1k dolardan fazla bunlar kimden 650 dolara alıyor?

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Tuğra Yıldız
almayın muhtemelen sahte telefon

telefonun yd de fiyatı 1k dolardan fazla bunlar kimden 650 dolara alıyor?
pek anlayamadin galiba daha acik anlatayim siz bu telefonlari alirken size bir fatura yada garanti sunulmuyor bu fiyatta dogal olarak dusus yaratiyor + olarak tek sim tanimlanabilir oldugundan dolayi ozgur olmuyorsunuz garanti soyle sunuluyor mahalle esnafi gibi kardesim garantisi benim merak etme gibi bir cevap alirsiniz sordugunuz zaman.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
pek anlayamadin galiba daha acik anlatayim siz bu telefonlari alirken size bir fatura yada garanti sunulmuyor bu fiyatta dogal olarak dusus yaratiyor + olarak tek sim tanimlanabilir oldugundan dolayi ozgur olmuyorsunuz garanti soyle sunuluyor mahalle esnafi gibi kardesim garantisi benim merak etme gibi bir cevap alirsiniz sordugunuz zaman.
siz daha önce alım yaptınız mı böyle bir yerden ya da bilginiz var mı böyle satışlar yapıldığından

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Ahmet Hakan
Alakası yok. YD fiyatı + Tax free dahil imkanı yok 650 dolar olmasının. 2. elleri bile daha pahalı. Net dolandırıcı.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Tuğra Yıldız
siz daha önce alım yaptınız mı böyle bir yerden ya da bilginiz var mı böyle satışlar yapıldığından
alim yapmadim fakat cevremde alan dostlarim oldu ben daha cok satis kismiyla ilgileniyorum.

Alakası yok. YD fiyatı + Tax free dahil imkanı yok 650 dolar olmasının. 2. elleri bile daha pahalı. Net dolandırıcı.
evet 24 gercekten dusuk fiyat ortalama 30 uzerinden gidiyor duz modelleri satis yapan arkadasida tanimadigim icin az cok anlatmaya calistim.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
alim yapmadim fakat cevremde alan dostlarim oldu ben daha cok satis kismiyla ilgileniyorum.

evet 24 gercekten dusuk fiyat ortalama 30 uzerinden gidiyor duz modelleri satis yapan arkadasida tanimadigim icin az cok anlatmaya calistim.
tek dezavantajı hat mı yoksa başka dezavantajları da var mı ? yd olduğu için kapanması vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,693
Üyeler
169,457
Son üye
Arifxxw
Top Bottom