Ping değerinde ve hız da çok bir etkisi yok.PİNG değerlerinde kablonun etkisi büyük.Bunu sağlayıcılarda söylüyor.
Fark etmiyo olabilirsin.3 metre kablo ile 1 metre kablo arasındaki ping değişimini çokta olmasa fark edebilirsin.3 metre kablo kullanıyordum ping değerlerimde dalgalanmalar fazlaydı 1 metre kabloya geçtim dalgalanmalar 3 metre kabloya göre azaldı12 metre pingime de etki etmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
pingimde de bir değişiklik olmadı
Dowland indirme siz 8 olan uploaddan bahsediyorsunuz upload yayıncılar içinHayır benim anlamadığım kısım hız testinde 8 mb çıktığı halde steam nasıl 12 ile indiriyor?
30-40 cm lik kablo kullandım ping değerlerim aynıydı bendeFark etmiyo olabilirsin.3 metre kablo ile 1 metre kablo arasındaki ping değişimini çokta olmasa fark edebilirsin.3 metre kablo kullanıyordum ping değerlerimde dalgalanmalar fazlaydı 1 metre kabloya geçtim dalgalanmalar 3 metre kabloya göre azaldı
15 metre ile30-40 cm lik kablo kullandım ping değerlerim aynıydı bende
Ping değerlerim benimde aynı dalgalanmalar artıyor.Bunu her TT aradığımda kablo kısa tutulmalı falan filan diyorlar.30-40 cm lik kablo kullandım ping değerlerim aynıydı bende