salihb7123
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 325
- İsim
- Salih BOZBIYIK
ilk başta stormgain e kaydoluyoruz kaydolduktan sonra üst kısımdan miner a tıklıyoruz
sonra etkinleştire tıklıyoruz 10dolar a ulaşması devamlı kazım yaparsanız 1 ayı bulabilir ama ilk kayıt olanlara miner bonusu veriyor
ve daha fazla kazıyorsunuz mesela 1 haftada 10 dolar yapabilirsiniz
kazım yaparak 10 dolar a ulaştım ve vadeli işlemler kısmından kaldıraç belirliyerek yatırım yaptım ve yatırım sonuçlarım
ilk başta bilmediğimden miner kısmından çektiğim parayı 2 dk içerisinde kül ettim ve bende tekrar mining yaptım 10 dolar olunca cüzdana çektim ve araştırmalar yaptım buda araştırmamın sonuçları:
https://tr.tradingview.com/ açıyoruz istediğimiz coin i aratıyoruz mesela ADAUSDT diye sonra oradan grafiği görüntüleye basıyoruz
ve şuraya tıklıyoruz ve oradan arama kısmına Demand Index yazıyoruz
Not:başka göstergelerde kullanabilirsiniz ben demand kullanıyorum
ve buraya tıklıyoruz tıkladıktan sonra oradan renkleri ayarlıyorsunuz belirgin renkler ayarlayın mesela
bunun gibi
,
mesela sarı çizgi beyaz çizginin aşağısına giderse sat sinyali olur
bi diğeri ise sarı çizgi beyaz çizginin üzerine çıkarsa al sinyali olur
bu yöntem kısa vadeli daha çok işe yarar
evet buda bunları öğrendikten sonra ve piyasayı takip ettikten sonraki kazançlarım
bu arada uygulama ödeme yapıyor binance a ödememi aldım
Not:Tether le ödeme almayın çok komisyon kesiyor
ben parayı btc ye çevirdim ve binance a çektim bunlarda kanıtı
ben 150 dolar çetim ama 25 dolar komisyon aldı ama bence dert etmeyin çok aldı diye zaten bedava 125 dolar kazandım buda ödeme kanıtı:
biraz karışık anlattım kusura bakmayın
sonra etkinleştire tıklıyoruz 10dolar a ulaşması devamlı kazım yaparsanız 1 ayı bulabilir ama ilk kayıt olanlara miner bonusu veriyor
ve daha fazla kazıyorsunuz mesela 1 haftada 10 dolar yapabilirsiniz
kazım yaparak 10 dolar a ulaştım ve vadeli işlemler kısmından kaldıraç belirliyerek yatırım yaptım ve yatırım sonuçlarım
ilk başta bilmediğimden miner kısmından çektiğim parayı 2 dk içerisinde kül ettim ve bende tekrar mining yaptım 10 dolar olunca cüzdana çektim ve araştırmalar yaptım buda araştırmamın sonuçları:
https://tr.tradingview.com/ açıyoruz istediğimiz coin i aratıyoruz mesela ADAUSDT diye sonra oradan grafiği görüntüleye basıyoruz
ve şuraya tıklıyoruz ve oradan arama kısmına Demand Index yazıyoruz
Not:başka göstergelerde kullanabilirsiniz ben demand kullanıyorum
ve buraya tıklıyoruz tıkladıktan sonra oradan renkleri ayarlıyorsunuz belirgin renkler ayarlayın mesela
bunun gibi
mesela sarı çizgi beyaz çizginin aşağısına giderse sat sinyali olur
bi diğeri ise sarı çizgi beyaz çizginin üzerine çıkarsa al sinyali olur
bu yöntem kısa vadeli daha çok işe yarar
evet buda bunları öğrendikten sonra ve piyasayı takip ettikten sonraki kazançlarım
bu arada uygulama ödeme yapıyor binance a ödememi aldım
Not:Tether le ödeme almayın çok komisyon kesiyor
ben parayı btc ye çevirdim ve binance a çektim bunlarda kanıtı
ben 150 dolar çetim ama 25 dolar komisyon aldı ama bence dert etmeyin çok aldı diye zaten bedava 125 dolar kazandım buda ödeme kanıtı:
biraz karışık anlattım kusura bakmayın