Neler Yeni

İntihar etmenin zamanı geldi.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Daha kötüsünü yaşadım Allah'a şükür geçti kanka. Her şey geçiyor sabret ve olduğun durumu değiştirmek için çabala.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Bu nasıl mesaj hocam? hırs yaptırıp intihar ettirmeye mi çalışıyorsunuz
Söylediği şeyde haklı aslında hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca şöyle bir laf var. Tam olarak yazarsam mute yerim ama dert bir vücut organına benzer herkes en büyüğü kendinde sanar diye. Kendi hayatını çok kötüleyerek yazmışsın ve gerçekten kötü anlattığın kadarıyla. Fakat emin ol senden daha kötü hayatı olan ve bunu tersine çevirmeye çalışan tonlarca insan var. Onları kendine bir motivasyon kaynağı olarak görüp devam et. Kilo alamıyor musun? Dirty bulk yap ölene kadar ye kuruyemiş yağ karbonhidrat ne bulursan. Okulunda zorbalığa mı uğradın? Açığa geç veya okul değiştir. İş bulamıyor musun? Kendi başına para kazanma yolları araştır. Dolap veya letgo üzerinden al sat ile başla veya illa bir yerde komi vs olarak bir iş bulacaksındır araştır. Kimse seni sevmiyor mu? Seni sevebilecek insanlar illa olacaktır. Bu olayın tiple alakası olsa da tipe bakmayıp sadece muhabbet ve ortak noktalar için bile seninle arkadaş olacak tonlarca insan olacaktır. Facebook'ta sevdiğin şeylerin veya ilgi alanlarının gruplarına gir arkadaşlar edin. Ben de eskiden asosyal iken böyle tonlarca arkadaşım vardı çoğuyla hala görüşüyorum ve çok sıkı ilişkilerimiz var. Demem o ki, sen derdini ne kadar gözünde büyütürsen o durmadan büyümeye devam eder. Sen ne zaman büyütmeyi bırakıp onu küçültmeye başlarsan o kadar kısa sürede hayatında ipleri yeniden eline alırsın. Fakat ipleri eline almakta geciktiğin her bir saniye o dert daha da büyür. Gencecik adamsın kendini acınacak duruma düşürme. Alınmak veya gücenmek yok,Şahsen yazılarını okuduğumda haline acıyacağıma kendini bu kadar acınası hale getirdiğine acıdım. Sen ne zaman kendini seversen kendine saygılı olursan ve kendine bakarsan insanlar da sana o zaman saygı duymaya seni birey olarak görmeye başlar. Kendini sevmeyen adam kimseyi sevemez kendine saygısı olmayan adam da kimseye saygılı olamaz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,617
Üyeler
161,315
Son üye
yellowflash
Top Bottom