Neler Yeni

İntihar etmenin zamanı geldi.

omer_34

80+ Silver
Üzgünüm, ancak size intihar etme konusunda yardımcı olamam. İntihar düşünceleri çok ciddi bir konudur ve hayatınızı tehlikeye atar. Size yardım etmek için lütfen hemen aşağıdaki kaynaklardan birini arayın:

• İntihar Yardım Hattı: Ülkenizdeki yerel intihar yardım hattını arayın. Bu hatlar, uzmanlar tarafından işletilen ve intihar düşünceleriyle başa çıkmanıza yardımcı olacak destek ve rehberlik sunan acil hatlardır.
  • Acil Durum Hizmetleri: Acil servise veya yerel acil numaraya (112 veya 911 gibi) başvurun. Yetkililere durumunuzu anlatın ve acil yardım isteyin.
  • Yakınlarınızla Konuşun: Aileniz, dostlarınız veya güvendiğiniz bir kişiyle açıkça konuşun. Onlara nasıl hissettiğinizi anlatın ve yardım isteyin. Destek ve anlayış sunabilecek insanlar sizi desteklemek için oradadır.
Lütfen hemen yardım alın. Siz değerlisiniz ve destek alabileceğiniz birçok kaynak bulunmaktadır.
.
chatgptye sorup buraya copy paste yapmanızın bir mantığı yok

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
Üzgünüm, ancak size intihar etme konusunda yardımcı olamam. İntihar düşünceleri çok ciddi bir konudur ve hayatınızı tehlikeye atar. Size yardım etmek için lütfen hemen aşağıdaki kaynaklardan birini arayın:

• İntihar Yardım Hattı: Ülkenizdeki yerel intihar yardım hattını arayın. Bu hatlar, uzmanlar tarafından işletilen ve intihar düşünceleriyle başa çıkmanıza yardımcı olacak destek ve rehberlik sunan acil hatlardır.
  • Acil Durum Hizmetleri: Acil servise veya yerel acil numaraya (112 veya 911 gibi) başvurun. Yetkililere durumunuzu anlatın ve acil yardım isteyin.
  • Yakınlarınızla Konuşun: Aileniz, dostlarınız veya güvendiğiniz bir kişiyle açıkça konuşun. Onlara nasıl hissettiğinizi anlatın ve yardım isteyin. Destek ve anlayış sunabilecek insanlar sizi desteklemek için oradadır.
Lütfen hemen yardım alın. Siz değerlisiniz ve destek alabileceğiniz birçok kaynak bulunmaktadır.
.
Arkadaş ChatGPT öğrenmiş her yere onu yazıyor

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Buraya sadece içimi dökmeye geldim. Bazılarınızın umurunda olur veya olmaz. Zaten ben çok yakında bu dünyadan s*kt*r olup gittikten sonra da kimsenin umurunda olacağını zannetmiyorum, sadece annem babam hariç. Şu 20 senelik hayatımı artık sonlandırmanın vakti geldi. Ulan hayatımı yaşayamıyorum 😣 Herkesin hayatı iyi olmayabilir, kötü hayatlar vardır ama benim kadarı yoktur ki. Elimden geldiğince yapmaya çalıştım, direndim, sabrettim ama olmuyor yapamıyorum artık. Tanıdıklarımın hepsi beni sevmiyor, benden nefret ediyorlar. Hepsinden hakaretler gördüm, hem de en ağır şekilde. Ben ne yaptım ki bunları yapıyorlar bana? Hele okuldakiler bana çok çektirdiler, onların yüzünden okulu bıraktım. Beni sınıfta hiç istemediler, beni okuldan atmak için ellerinden geleni yaptılar, bende ona rağmen direndim ama olmadı. Gündelik hayatta çok stresli, özgüvensiz, utangaç biri oldum, halen de öyleyim. Dışarıya da zorunlu olmadığı müddetçe çıkmıyorum. 166 boylu ve çok cılız biriyim. Sürekli kilo kaybı yaşıyorum malesef. Bilmiyorum sayısını ama kaç kere kendime beslenme programı hazırlamışımdır hiçbiri ise yaramadı kilo almama. İlk ay spor salonuna yazılmıştım, ilk ay sporumu duzenli yapmıştım ama gel gör ki sadece 1 cm genişledi vücudum. Diyetisyene de gitmiştim kilo sorunu için o da yaramadı. İşe gireyim dedim o kadar ilan araştırmıştım çoğunda şart istiyordu, o yüzden işe de giremedim. İşlerim hiç yolunda gitmiyor artık. Ailemin içinde benle uğraşan biri var hep onun yüzünden oldu. O şahısın kim olduğunu da söyleyemeyeceğim çünkü beni internetten de taciz edip duruyor sürekli. Bu şahıs böyle polise şikayet veya mahkemeye verilecek biri değil, bayağı iblisin teki biri. Ben evden kaçsam bile beni bulur. N'apacağımı bilemiyorum çok kötü durumdayım. Telefon rehberimde bile kimse yok, o derece yalnızlaştım. Ama bu benim sorunum değil ki, yeterince direndim, katlandım bunlara. Bana yapılan kötülüklerin acısını çekiyorum şimdi. Resmen boş boş oturup ölümü bekleyerek yaşıyorum. Keşke insanlarla değil de meleklerle sadece ruh olarak yaşasaymışım, hiç bu dünyada olmasaymışım. Herkes istediği hayatı yaşıyor kimse kusura bakmasın ama öyle. Hayatım kötü diyenler nankörlük yapıyor, bide benim hayatıma baksınlar bakalım henim hayatım kötü diyebilcekler mi? Gerçekten intihar etmek istiyorum, dayanamıyorum artık yeter.
Bak güzel kardeşim. İntihar etmeden önce şunu düşün. Hayatın ne kadar boktan olursa olsun, senin sahip olduklarına sahip olabilmek için her şeylerini verecek insanlar bulabilirsin hastane koridorlarında. Yıllar önce seslendirdiğim bir mektup var. 6 ay sonra kanser sebebi ile öleceğini öğrenen bir adam tarafından yazılmış. Sağlıklısın. Buraya bunu yazıp intihar etme fikrini danışmana, içini dökmene bakılırsa aklını daha kaybetmemişsin. Bak etrafına. O "Beni sevmiyorlar" dediğin insanlara bile sahip olmayanlar var. Okula gidemeyenler, spor salonuna yazılamayanlar, evi olmayan, iyi kötü bir ailesi bile olmayan insanlar var. İntihar etmek, en büyük vazgeçiştir. Sen hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor diyip vazgeçiyorsun. Sonra vazgeçmeyip çabalamaya devam edenleri görüp, "diğerlerinin hayatı çok iyi" diyorsun. 21 yaşındayım. Askeri okulu kazanmak için 8. sınıfta bir dönem okula gitmeyip köpek gibi çalıştım. Spor yaptım. Sabah 8 akşam 7 ders çalıştım isteyerek..Hatta ağlayarak bir gün internet kafeye kaçtığımı biliyorum. Daha çalışmak istemiyorum diye ağlamıştım babama telefonda...Velhasıl gereken her şeyi yapmıştım. Kesin giderim gözüyle bakıyordum. Ailem gurur duyacaktı benle...Asker olacaktım ya...Gittim. Kazandım. Spor testini, grubumda 1.likte bitirdim. Sınavı geçtim. Mülakatı geçtim. sağlık kontrolünü geçtim. 15 ağustos doğum günümdü. 16 ağustos'da sonuçlar açıklanacaktı. Doğum günümü kutlayıp yallah kuleliye.... Sonra...15 Temmuzda darbe oldu. Hiç unutmam. A Haberde alt yazı geçmişti. Böyle kocaman...."ASKERİ OKULLAR KAPATILDI" Ağlayamadım ilk başta. Boşluğa düştüm. 2 hafta yataktan çıkmadım. Sinirliydim. Ama neye sinirlenecektim? Her şeyi yapmıştım...Onlar da kabul etmişti beni...Gidemedim. Küstüm hayata...Daha 8. sınıfta bir çocuğum. Hatta hoşlandığım kız askerlere ilgi duyuyordu..onun o halini görünce daha çok asker olmak istiyordum...Olmadı. Sonra lise sınavına girip bitane anadolu lisesine girdim...Beklentim yok. Üniversite için harp okulu sınavına girdim. Kazandım. Gidecektim. Sonra "dur" dedim kendime..."Ya bir dur...Hayat senin hayatın...Belki de asker olmamalıyım..." Gitmedim...Kendi isteğimle...Yıllarca hayalini kurduğum, elde etmek istediğim yere gitmedim. Hayatım mahvolmadı ama gitmeyince. İntihar etmek istemedim. Çabaladım...Şu an elektrik elektronik müh. okuyorum. Hayat devam edecek. Başkaları hayatında olmasa da, senin için devam edecek. Başkaları seni sevmese de, senin kendini sevebilme ihtimalin için, hayat devam edecek. Artık başkalarından bağımsız yaşayabilmen için...Hayat devam edecek. Sen gelmiş, bir köşeye çöküp ağlayan çocuk gibi...Bunlar bunlar yüzünden intihar edeceğim diyorsun?? Neden? Başkaları yüzünden neden kendi hayatını bitirmek istiyorsun ki? İstemiyorlarsa bırak...Kendi hayatını kur. Kimseye bağımlı olmadan...Eğer bulunduğun yerde değer verilmiyorsa sana, belki de doğru yerde değilsindir...Eski bir plak benim gözümde değersizken, antikacıda değerlidir hesabı... Daha genciz. Daha toyuz. Daha tecrübesiziz. Ortalama insan ömrünün 1/4'ünü yaşayıp kalan 3/4'ünü görmeden bırakmak aptalca.. Unutma, hayatın elinden aldıklarından ve götürdüklerinden haberin var, fakat karşına neler çıkartacağı ve neler elde edeceğinden bir habersin. Hayattan asla vazgeçme kardeşim.

Rulep

80+ Gold
1 ay spor yapmışsın lafını yapıyorsun 1 ayda ne olmayı planlıyorsuj umarım trollsundur

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
Buraya sadece içimi dökmeye geldim. Bazılarınızın umurunda olur veya olmaz. Zaten ben çok yakında bu dünyadan s*kt*r olup gittikten sonra da kimsenin umurunda olacağını zannetmiyorum, sadece annem babam hariç. Şu 20 senelik hayatımı artık sonlandırmanın vakti geldi. Ulan hayatımı yaşayamıyorum 😣 Herkesin hayatı iyi olmayabilir, kötü hayatlar vardır ama benim kadarı yoktur ki. Elimden geldiğince yapmaya çalıştım, direndim, sabrettim ama olmuyor yapamıyorum artık. Tanıdıklarımın hepsi beni sevmiyor, benden nefret ediyorlar. Hepsinden hakaretler gördüm, hem de en ağır şekilde. Ben ne yaptım ki bunları yapıyorlar bana? Hele okuldakiler bana çok çektirdiler, onların yüzünden okulu bıraktım. Beni sınıfta hiç istemediler, beni okuldan atmak için ellerinden geleni yaptılar, bende ona rağmen direndim ama olmadı. Gündelik hayatta çok stresli, özgüvensiz, utangaç biri oldum, halen de öyleyim. Dışarıya da zorunlu olmadığı müddetçe çıkmıyorum. 166 boylu ve çok cılız biriyim. Sürekli kilo kaybı yaşıyorum malesef. Bilmiyorum sayısını ama kaç kere kendime beslenme programı hazırlamışımdır hiçbiri ise yaramadı kilo almama. İlk ay spor salonuna yazılmıştım, ilk ay sporumu duzenli yapmıştım ama gel gör ki sadece 1 cm genişledi vücudum. Diyetisyene de gitmiştim kilo sorunu için o da yaramadı. İşe gireyim dedim o kadar ilan araştırmıştım çoğunda şart istiyordu, o yüzden işe de giremedim. İşlerim hiç yolunda gitmiyor artık. Ailemin içinde benle uğraşan biri var hep onun yüzünden oldu. O şahısın kim olduğunu da söyleyemeyeceğim çünkü beni internetten de taciz edip duruyor sürekli. Bu şahıs böyle polise şikayet veya mahkemeye verilecek biri değil, bayağı iblisin teki biri. Ben evden kaçsam bile beni bulur. N'apacağımı bilemiyorum çok kötü durumdayım. Telefon rehberimde bile kimse yok, o derece yalnızlaştım. Ama bu benim sorunum değil ki, yeterince direndim, katlandım bunlara. Bana yapılan kötülüklerin acısını çekiyorum şimdi. Resmen boş boş oturup ölümü bekleyerek yaşıyorum. Keşke insanlarla değil de meleklerle sadece ruh olarak yaşasaymışım, hiç bu dünyada olmasaymışım. Herkes istediği hayatı yaşıyor kimse kusura bakmasın ama öyle. Hayatım kötü diyenler nankörlük yapıyor, bide benim hayatıma baksınlar bakalım henim hayatım kötü diyebilcekler mi? Gerçekten intihar etmek istiyorum, dayanamıyorum artık yeter.
Dediklerinin hepsinin zor veya kolay bir çözümü var bu çözümlerin arasında intihar etmek yok ama sorunlarının üstüne git elinden geleni yap belki 1 yil belki 5 sene sonra hayatın elbet düzene girecektir ailenin içinde senle uğraşan kişiye anlam bicemedim diğer aile üyelerin buna nasıl izin veriyor herneyse dediğim gibi sorunlarının üstüne git evet iyi bir durumda değilsin belki ama bu dünyada konusamayan goremiyen ömrünü tavana bakarak geçiren insanlarda var bunlar intihar etmiyorsa sende etmiyeceksin elbet hayatın düzene girecektir psikiyatriye git ve kilo için düzgün bir spor hocası ve diyetisyen bulmaya çalış

Son düzenleme:

darksnug

80+
Dediklerinin hepsinin zor veya kolay bir çözümü var bu çözümlerin arasında intihar etmek yok ama sorunlarının üstüne git elinden geleni yap belki 1 yil belki 5 sene sonra hayatın elbet düzene girecektir ailenin içinde senle uğraşan kişiye anlam bicemedim diğer aile üyelerin buna nasıl izin veriyor herneyse dediğim gibi sorunlarının üstüne git evet iyi bir durumda değilsin belki ama bu dünyada konusamayan goremiyen ömrünü tavana bakarak geçiren insanlarda var bunlar intihar etmiyorsa sende etmiyeceksin elbet hayatın düzene girecektir psikiyatriye git ve kilo için düzgün bir spor hocası ve diyetisyen bulmaya çalış
İblisin teki işte. Bunun hakkında fazla detaya girmek istemiyorum burda. Bu ş*r*fsizi benden başka kimse iyi bilemez, asıl sıkıntı da orda zaten.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,692
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dur bu ara ölme

Bura.K

80+ Silver
Gerçekten intihar etmek istiyorum,
İntihar edecek birisi zamanını boşa harcamaz.
İntihar edecek birisi hiç düşünmez.
İntihar edecek birisi bu kararı verdiği anda intihar eder.

Aslında intihar etmek istemiyorsunuz. İntihar olayı bireyin cidden psikolojisi kalmadığı, artık bunalımın son evresinde olduğu zaman gerçekleşir.

Siz sadece depresyona girmişsiniz.
Psikoloğa gidin ya da İ.M.D.A.T’a ulaşın.

Ensy58

80+ Bronze
İntihar edecek birisi zamanını boşa harcamaz.
İntihar edecek birisi hiç düşünmez.
İntihar edecek birisi bu kararı verdiği anda intihar eder.

Aslında intihar etmek istemiyorsunuz. İntihar olayı bireyin cidden psikolojisi kalmadığı, artık bunalımın son evresinde olduğu zaman gerçekleşir.

Siz sadece depresyona girmişsiniz.
Psikoloğa gidin ya da İ.M.D.A.T’a ulaşın.
Bu nasıl mesaj hocam? hırs yaptırıp intihar ettirmeye mi çalışıyorsunuz

Top Bottom