Neler Yeni

İntihar Etmeyi Düşünüyorum Yardım Edin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Psikolojin bozuk değil psikolojini sen bozuyorsun dışarıdan etkenler yapmıyor bunu. Beynini yönlendirmeyi bilmiyorsun ve acilen öğrenmen gerek. Madem annene bir şey olmasından bu kadar korkuyorsun o halde bir an önce test yaptırman gerekmez mi? Test yaptırmaya gitmiyorsan (belirti olsun yada olmasın) annen için yeterince endişelenmediğini gösterir. İntihar etmeye kalktığın da vicdanen ne kadar sıkıntıya düştüğünü göreceksin, intihar bir çözüm olsaydı hayatı elinden gitmiş çöplükler de yaşayan insanlar bu yolu denerdi, çok borcu olan hemen intihar eder kurtulurdu. 'Ben intihar edeyim tüm dertlerim bitsin' bu nasıl bir düşünce arkadaşım inanıyor musun gerçekten tüm dertlerinin çözümünün bu olduğuna. Antidepresanları bırak ve tekrardan güze bir tedaviye başla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya beyler şaka bir yana gerçekten forumda şu konuları görmekten sıkıldım teknoloji forumunda adam intihar etmeyi düşündüğünü anlatıyor..
Ne yazık ki sana katılıyorum.

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Aşırı derecede takıntılı bir insanım, yakşaık 1 ay önce yaşadığım bir olay bunu iyice körükledi ve sonucunda antidepresana başladım. 2 haftadır antidepresan kullanıyorum fakat hiçbir etkisini görememekle beraber takıntılarım çok daha fazla arttı. Doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum. Bugün ise hasta gibi hissetmem ve boğazımda tahriş hissi olmasıyla korona olabilir miyim diye takıntı yapmaya başladım, asıl önemli olan annemde de bu belirtilerin olması ve kendisinde kronik bronşit var. Kendimi çok kötü hissediyorum, neredeyse hiçbir belirtim olmamasına rağmen (hafif boğaz tahrişi hariç) kesin olarak koronayım ve anneme kötü bi şey olacak diye korkuyorum. Henüz test yaptırmaya karar vermedim çünkü dediğim gibi nerdeyse hiçbi belirtim yok. Asıl sorun bu da değil aslında, antidepresan kullanmaya başlamış olmama rağmen psikolojimin çok daha kötüye sürüklendiğini görmem, artık dayanamıyorum ve çok saçma bulduğum o şey bana tek kurtuluş yolu gibi gelmeye başladı. Ne yapmalıyım?
Herkesin hayatında inişli çıkışlı zamanları olur önemli olan bu zamanları kolayca atlatabilmek size tavsiyem arkadaşlarınız ile birlikte sosyal zaman geçirmeniz sinema vs eğlenmeniz olacaktır herkesin başına böyle bunalıma girmek vs şeyler gelebilir bunun çözümü bu değil emin ol daha ileride güzel günler göreceksin elbet daha 22 yaşında gençliğinin baharındasın bence bi sosyal aktiviteye yönel veya bi enstruman ile ilgilen oyun oyna güzel vakit geçirmeye çalış eğlenmene bak zamanla daha iyi hissedeceksin elbet

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Aşırı derecede takıntılı bir insanım, yakşaık 1 ay önce yaşadığım bir olay bunu iyice körükledi ve sonucunda antidepresana başladım. 2 haftadır antidepresan kullanıyorum fakat hiçbir etkisini görememekle beraber takıntılarım çok daha fazla arttı. Doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum. Bugün ise hasta gibi hissetmem ve boğazımda tahriş hissi olmasıyla korona olabilir miyim diye takıntı yapmaya başladım, asıl önemli olan annemde de bu belirtilerin olması ve kendisinde kronik bronşit var. Kendimi çok kötü hissediyorum, neredeyse hiçbir belirtim olmamasına rağmen (hafif boğaz tahrişi hariç) kesin olarak koronayım ve anneme kötü bi şey olacak diye korkuyorum. Henüz test yaptırmaya karar vermedim çünkü dediğim gibi nerdeyse hiçbi belirtim yok. Asıl sorun bu da değil aslında, antidepresan kullanmaya başlamış olmama rağmen psikolojimin çok daha kötüye sürüklendiğini görmem, artık dayanamıyorum ve çok saçma bulduğum o şey bana tek kurtuluş yolu gibi gelmeye başladı. Ne yapmalıyım?
anakartın bile bozuk çıkmamış. intihar etmek için geçerli bir sebebin yok. eğer gerçekten böyle bir düşüncen varsan bunu ailenle paylaş.

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Umutlu olabilirsin, ortak düşünceye sahip bir kuşak geliyor; Mutlu olabilirsin çünkü zarar vermekten korktuğun bir ailen var (Ailesi gözlerinin önünde öldürülen veya ölen kişileri düşün); Bu konuyu açabilecek bir cihaza ve internete sahipsin yani bilgiye ulaşabilirsin ve nitelikli insanlara ihtiyaç duyan bir ülkedesin yani yaşam amacında var. Alman yahudi kamplarında işkence mi çektin? Sokaklarda mı sürünüyorsun? Seni infaz etmeye çalışanlardan mı kaçıyorsun? 3 günlük dünya öldüğün zaman her şey senin için 1 dk'dan kısa gelecek bu kadar az bir zamanı mutsuz ve huzursuz geçirmeye kendini zorlama her zaman umut edebileceğin bir şey var. 1 gün dur ve düşün neden böyleyim, ne yaparsam daha iyiye gidebilirim? Kendini üzme güzel insan buna değecek bir hayatı kendine uygun görme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakartın bile bozuk çıkmamış.
Aklıma geldi gene tsktarjadjadjajra

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
knk anlamadım şimdi çok hafif boğaz ağrılarından dolayı korona olduğun düşüncesine, antidepresan kullanmayamı başladın? ve buda annemi öldürebilir diyosun? knk git biraz dışarı temiz hava alsan iyi olur bence doğa yürüyüşü falan yap kafana iyi gelir

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Adamlar coronayı sen intihar et diyemi çıkardılar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom