Neler Yeni

Yardım Invalid Drive E:/ sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Mert Mertol
Harddisklerimden biri bozulduğu için çıkarmak zorunda kalmıştım. İçinde yüklü olan uygulamalar haliyle kullanılamıyor ama hala var gözüküyorlar ve denetim masasından kaldırıp düzgün bir şekilde indirmeye çalıştığım zaman başlıkta yazan hatayı alıyorum. Uygulamalar ne kullanılabilir ne de silinebilir halde kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
BEDİRHAN YADA MAMİ!!!
Harddisklerimden biri bozulduğu için çıkarmak zorunda kalmıştım. İçinde yüklü olan uygulamalar haliyle kullanılamıyor ama hala var gözüküyorlar ve denetim masasından kaldırıp düzgün bir şekilde indirmeye çalıştığım zaman başlıkta yazan hatayı alıyorum. Uygulamalar ne kullanılabilir ne de silinebilir halde kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim.
yazılımla alakalı bir şey bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgilerini yedekleyip format atablirsin o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,026
Üyeler
164,598
Son üye
gumushane01
Top Bottom