Neler Yeni

İnventus Ürün Kutularının Yollanmaması

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Akif Erdem
Dün frekans tv apu sistem aldım bugün sitede mesaj olarak ürünlerin kutusu gönderilmemektedir yazıyor. gelirmi veya neden göndermiyorlar 2. el olma olasılığı varmıdır? Ürünü garantiye yollarken ne ile yollayacağım saçma değilmi sizce de? ayrıca sistem montaj sırası bekliyor şu anda daha önce alan oldumu inventustan ne kadarlık bir süreç?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Dün frekans tv apu sistem aldım bugün sitede mesaj olarak ürünlerin kutusu gönderilmemektedir yazıyor. gelirmi veya neden göndermiyorlar 2. el olma olasılığı varmıdır? Ürünü garantiye yollarken ne ile yollayacağım saçma değilmi sizce de? ayrıca sistem montaj sırası bekliyor şu anda daha önce alan oldumu inventustan ne kadarlık bir süreç?
2.el olma olasılığı yok ama aşırı saçma normalde kutuları yollamak zorundalar sistemde oem yazıyor muydu bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Akif Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

WhoCares

80+ Gold
mesaj yada arayip sorabilirisin neden yollamadıklarına dair cevap tatmin etmezse bütçeni yazarsın burdaki arkadaşlar sana bulur sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Akif Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mesaj yada arayip sorabilirisin neden yollamadıklarına dair cevap tatmin etmezse bütçeni yazarsın burdaki arkadaşlar sana bulur sistem
sistemi sipariş ettim zaten konu açmıştım ayrıca bu sistemi önerdiler

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Bazı parçaların kutusu olmaması normal. İşlemci gibi. Hazır sistemde bana ekstra gelen kutular ekran kartı, güç kaynağı ve anakart kutusuydu. Tray işlemci kullanabiliyor çünkü bu tarz sistemlerde. Kardeşim sistemini inventustan almıştı, bildiğim kadarı ile ekran kartı kutusu dahi gelmemişti. Arayın sorun eğer hiç biri yoksa. Biz sıkıntı etmemiştik.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
kanka inventusdan sistem alan bi kaç kişi tanıyorum hiçbirine kutu gelmiyor ekran kartının da kutusu yok kendileri paketlemişler

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şuanda apu sistem toplayan ve apu toplamak isteyen birilerini görünce deli gibi Asrock X300 mini kasa öneresim geliyor avuç içi kadar ve normal pc :d

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
İnventus dolandırıcı çıktı ya la. Ne demek kutusuz ürün yollamak distribütör derse bu ürünün kutusu nerde veya sen bu ürünü garantiye nasıl göndercen ürünlerin kutularını satıyorlar herhalde

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Akif Erdem
Ulaştım inventusa bana bu cevabı verdiler

Merhaba,

Sistem içerisindeki ürünler retail yani kutulu ürün değildir. Satılan ürün bilgisayardır ve özel indirimle, retail olarak satılmaması koşulu ile bize sağlanmaktadır. Ürün kutuları zaten mevcut olmayabilir (bulk) veya tedarikçi tarafından kendilerine iadesi veya imhası talep edilmektedir. Tüketiciye ürünün kutusu olsa da, bu kutuları vermemiz ne yazık ki mümkün değildir, zira anlaşmamıza aykırı bir davranış olacaktır.

Firmamız ayda binlerce sistem satmaktadır. Binlerce ikinci el ürün bulmak, sıfır ürün bulmaktan daha maliyetli olacaktır. Bununla birlikte bir firma rahatlıkla ikinci el ürüne, sıfır kutu yaptırabilir. Ürünün kutusunu değil, kendisini incelemeniz daha doğru olur. Kullanılmış bir ürün ile bir kaç gün test edilmiş ürün arasında ciddi farklar bulunacaktır. Çoğu distribütörün, ürün seri numaralarından garanti süresi sorgulama ekranları bulunmaktadır. Bir kaç ürünün seri numarasından kontrol edebilirsiniz.

Firmamızın hiç bir koşulda ikinci el veya (aslında tüketici için çok daha büyük risk olan) resmi ithalatçı harici ürün kullanmayacağını garanti ederiz.

Saygılarımızla,

Top Bottom