Neler Yeni

İnventustan elraen parva oyuncu pc sini aldım ve şuanda monitör bakıyorum yardımcı olurmusunuz

TRwell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes Bayram
Dostum kötü olmuş sen bana tam bütçeni söyle monitörle beraber ben sana atayım olur mu
Bütçem 6.700 civarı (monitör dahil)
Mesaj otomatik birleştirildi:

7000tl de olur monitör dahil

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,841
İsim
Eren Yeager
Bütçem 6.700 civarı (monitör dahil)
Tamamdır şimdi ben sana hemen atıyorum dostum bütçen çok güzel bu arada
https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3an/ buraya gir dostum sana altta ekran görüntüsü atacağım özelleştirmeler bu şekilde olsun tamam mı
1609908942728.png

Ram'i 16GB yapabiliyoruz bu çok güzel oldu
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...bu240gs25r-2-5-sata-3-0-fiyati,444021938.html SSD olarak bunu öneririm
Monitör olarak bunu öneririm:
Toplam monitörle beraber 6950TL yapıyor eğer bu sistemi alırsan nasıl bir performans alacağını merak ediyorsan şu videoyu atayım sana:
1660Ti'in genel olarak hazırlanan oyun videosunu bulamadım bu attığım testten 4 5 FPS daha fazla olacaktır FPS'lerin

TRwell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes Bayram
Tamamdır şimdi ben sana hemen atıyorum dostum bütçen çok güzel bu arada
https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3an/ buraya gir dostum sana altta ekran görüntüsü atacağım özelleştirmeler bu şekilde olsun tamam mı
Alıntıyı görüntüle
Ram'i 16GB yapabiliyoruz bu çok güzel oldu
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...bu240gs25r-2-5-sata-3-0-fiyati,444021938.html SSD olarak bunu öneririm
Monitör olarak bunu öneririm:
Toplam monitörle beraber 6950TL yapıyor eğer bu sistemi alırsan nasıl bir performans alacağını merak ediyorsan şu videoyu atayım sana:
1660Ti'in genel olarak hazırlanan oyun videosunu bulamadım bu attığım testten 4 5 FPS daha fazla olacaktır FPS'lerin

Çok teşekkür ederim ya monitörü aynı yerden sipariş versek daha kolay olabilir aslında.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Hocam öncelikle direk size detaylı bir şekilde anlatıyorum iade etme şansınız varsa iade edersiniz zaten anlattıklarımı dikkatlice dinlerseniz anlayacaksınız
-Ekran kartı: bu bütçede biz sistemlere GTX 1660Ti ekleyebiliyorken ki RX 570 ile yani aldığın ekran kartıyla farkını hemen altta ki videoya bırakıyorum
Aralarında 20 25 hatta bazı oyunlarda 30FPS'lere kadar fark var ki bu fark forza horizonda 50'ye kadar çıkıyor 50FPS ne demek dostum hatta sana şu kadar söyleyeyim aldığın sistemde 8GB ram olduğu için eğer sen bu sistemi iade edip bütçenide 500TL kadar arttırırsan ben sana 16GB ram ile 1660Ti aldıracağım için bu fark daha da fazla olacak düşün yani ne durumda olduğunun sistemin sen belki diyebilirsin eee video ki ekran kartı 4GB benim aldığım 8GB zaten dostum RX570'in gücü 8GB VRAM'i kullanabilecek seviyede değil RX570 8GB VRAM'ı kullanamaz o yüzden 4GB ile 8GB'ın FPS'leri aynıdır
-Ram: dostum 5000TL'lik sistemde 8GB Ram kullanılmış ben daha ne diyeyim ki yani AMD işlemcilerde Dual channel performansı yani 2 tane ram takıldıktan sonra ki performansı gerçekten çok uçuyor gerçekten insanlar bu sistemleri ELRAEN adını duyup alıpta bu şekilde kazıklanınca gerçekten üzülüyorum yapmayın etmeyin :(
Arkadaş gayet güzel açıklamış, sonuna kadar katılıyorum, eper 500₺ artırma yapamazsanız bile daha performanslı PC'ler toplanıyor, mümkünse iade ediniz.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,841
İsim
Eren Yeager

Çok teşekkür ederim ya monitörü aynı yerden sipariş versek daha kolay olabilir aslında.
Dostum etmemeni öneriyorum çünkü orada ki monitörler 144Hz değil ve kötü monitörler fiyatlarına göre ayrı olarak benim söylediğimi sipariş edersen çok daha güzel olacaktır

TRwell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes Bayram
xSkynel dostum ben bu monitörüde game hatajda alsam toplu olarak daha oyi olur bence

Dostum etmemeni öneriyorum çünkü orada ki monitörler 144Hz değil ve kötü monitörler fiyatlarına göre ayrı olarak benim söylediğimi sipariş edersen çok daha güzel olacaktır
Siz monitörünüzü nereden aldınız acaba

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
xSkynel dostum ben bu monitörüde game hatajda alsam toplu olarak daha oyi olur bence
Toplu olunca fiyatı arttırabiliyorlar biraz gereksiz şekilde, arkadaşın attığı kombinasyon gayet güzel, ben de aynı şeklilde öneririm.

TRwell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes Bayram
Off ya keşke sipariş vermeden burda olsaydım

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,841
İsim
Eren Yeager

Siz monitörünüzü nereden aldınız acaba
Gamegarajda o monitör yok diye biliyorum

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,841
İsim
Eren Yeager
Top Bottom