Neler Yeni

İnventustan elraen parva oyuncu pc sini aldım ve şuanda monitör bakıyorum yardımcı olurmusunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hakan
:D
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşın amacı yayın falan yapmak değil ya da render yapıp photoshopla vs uğraşmayacak şurada görmüş olduğunu skorlar Tekli çekirdek skorları yani oyun performansında ki skorları R3 3100 R5 2600'un çok daha ilerisinde bir işlemci oyun performansı anlamında
Ayrıca o bilgisayarda 8GB Ram olduğu ve RX 570 8GB olmasına rağmen o fiyatta olmasını lütfen savunmayın
ben ekran kartını savunmuyorum çok kötü zaten çok yazılım buglu ama çoklu çekirdek her zaman daha iyidir bence info grafikde r5 2600 yok bu arada

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,841
İsim
Eren Yeager
ben ekran kartını savunmuyorum çok kötü zaten çok yazılım buglu ama çoklu çekirdek her zaman daha iyidir bence info grafikde r5 2600 yok bu arada
R5 1600Af zaten R5 2600 ile aynı işlemci
Ekran kartını savunmuyorsun ama bu sistem kazık değil diyerek savunuyorsun şu anlamda savunuyorsun yani sen direk şunu demiş oluyorsun "ya bu sistemde RX570 olması normal 8GB ram olmasıda normal kazık değil" dersen demek istediğin bu olur yanlış yönlendirmeyelim arkadaşı alacağı Elraen sistemi tamamen kazık
Ayrıca çoklu çekirdek olayına gelirsek çoklu çekirdeğin oyunlarda aman aman bir önemi yok tabi ki var ama tekli çekirdek kadar önemi yok ki tekli çekirdek performansında R3 3100'un ne kadar önde olduğu gözüküyor ve OC performansıda var

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Dediğin gibi bazı hazır sistemler çok avantajlı oluyor ben aldığım şuan imzamda ki sistemi 6K'ya almıştım
Hocam bendede hyperx fury rgb 3200mhz cl16 var ama işlemci,ekran kartı ve psu yu daha almadığım için test edemedim ramin çipini öğrenirmisin net kaynak yokta ve 3600mhz cl16 ya overclocklanabiliyormu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hakan
R5 1600Af zaten R5 2600 ile aynı işlemci
Ekran kartını savunmuyorsun ama bu sistem kazık değil diyerek savunuyorsun şu anlamda savunuyorsun yani sen direk şunu demiş oluyorsun "ya bu sistemde RX570 olması normal 8GB ram olmasıda normal kazık değil" dersen demek istediğin bu olur yanlış yönlendirmeyelim arkadaşı alacağı Elraen sistemi tamamen kazık
Ayrıca çoklu çekirdek olayına gelirsek çoklu çekirdeğin oyunlarda aman aman bir önemi yok tabi ki var ama tekli çekirdek kadar önemi yok ki tekli çekirdek performansında R3 3100'un ne kadar önde olduğu gözüküyor ve OC performansıda var
Aşırı değiştiriyor performansı çoklu çekirdek yeni nesil bütün oyunlar çoklu çekirdekde daha çok performans verir

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,841
İsim
Eren Yeager
Aşırı değiştiriyor performansı çoklu çekirdek yeni nesil bütün oyunlar çoklu çekirdekde daha çok performans verir
Benim kullandığım işlemcide çoklu çekirdek performansında iyi olan bir işlemci değil ama kabak gibide iyi performans veriyor :D yanlış düşünüyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu test Rainbow six siege testi
1609928993076.png

CS:GO Testi
1609929053309.png

Mesela sana örnek çoklu çekirdeği gerçekten fazlasıyla kullanan bir oyun Call of duty Warzone testi
1609929087498.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,000
Üyeler
166,304
Son üye
kraxius35
Top Bottom