Dostum tabi ki yormaz ama şöyle düşün çok fazla para bu sistemi daha ucuza toplayabiliriz cebinizde para kalır 500TL ekleyebilirsen ben dedim ama 500TL ekleyebilirsen eğer ekleyemezsen yine aldığın sistemden daha iyi bir sistem alırsın hem de kat ve kat daha iyi bir sistem alırsın güven bana iade et sana daha iyi bir sistem toplayalım çünkü sistem gerçekten kötü zaten sipariş vermişsin kargoyada verilmemiş sanırım
Vallahi şu saate kadar bütün herşeyi araştırmıştım yorumlarınız gerçekten hem biraz parva aldığım için burktu ama bi andanda böyle tavsiyelerde beni mutlu etti iade etsemmi konusunda kararsız kaldım sisteme 500 TL ekleyebilirmisin demiş bi arkadaş ancak 500tl yi monitöre para kalmadığı için harcayacağım inanin 1400 yazdım ancak belki 1100 zor alabilirim. Yani oynayacağım oyunlar gta 5 bile deil sadece lol ve valorant yani 2 oyun için iade etmek gereklimi. Bu 2 oyunda PC yi çok yorucaklarını sanmıyorum. Ama yorumlarını ıçin çok teşekkür ederim heleki bu saatlerde 5 dakika içerisinde cevao vermeniz beni çok mutuu etti. İlk forum deneyimim bu arada
Umarım aileniz kabul eder durumu anlatın gerekirse videolara kadar gösterin ama böyle bir şey almayın dostum iyiliğin için söylüyorum gereksiz para hele ki bu zamanda para çok lazım zaten
İtopyadan değil sana Gamegarajdan toplarız daha uygun kesinlikle diğer sitelere göre gamegarajdan alışveriş yapan ve gamegarajla ilgili çok fazla konu açan insan var burada onların konularını okuyup fikir edinebilirsin ben de kendi arkadaşıma bilgisayarını oradan topladım ve pazartesi akşam sipariş verdi salı kargolandı çarşamba elindeydi
Çok rahatlıkla güvenebilirsiniz o yüzden dedim ya dostum forumda ki arama kısmına gamegaraj yazarsanız buradan alışveriş yapan onlarca insan görürsünüz benim arkadaşım dahil benim attığım sistemi aldı 2 günde geldi sistemi elindeydi ve sapasağlam hala da kullanıyor güvenebilirsiniz
Öncelikle selamlar, Forumdaki bir çok kişi GameGaraj sitesine ve hazır sistemlerine güvenmiyor. Bu konu içerisinde merak edilen bazı soruları cevaplayacağım. GameGaraj güvenilir mi? Neden GameGaraj'a güvenmeliyim? Game Garaj, Türkiye'nin en büyük Masaüstü Bilgisayar-OEM ürünleri dağıtım...
Çok rahatlıkla güvenebilirsiniz o yüzden dedim ya dostum forumda ki arama kısmına gamegaraj yazarsanız buradan alışveriş yapan onlarca insan görürsünüz benim arkadaşım dahil benim attığım sistemi aldı 2 günde geldi sistemi elindeydi ve sapasağlam hala da kullanıyor güvenebilirsiniz
Öncelikle selamlar, Forumdaki bir çok kişi GameGaraj sitesine ve hazır sistemlerine güvenmiyor. Bu konu içerisinde merak edilen bazı soruları cevaplayacağım. GameGaraj güvenilir mi? Neden GameGaraj'a güvenmeliyim? Game Garaj, Türkiye'nin en büyük Masaüstü Bilgisayar-OEM ürünleri dağıtım...
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
5200TL tutuyor tam ama 200TL arttırdığına değecektir
İlerde 8GB Ram daha eklersin ne zaman bütçen müsaade ederse çok daha yüksek performans alırsın ki şuanki hali ile bile kat ve kat daha fazla FPS alacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnventustan nasıl iade edildiğini bilmiyorum dostum siparişlerim kısmından falan bakabilirsin
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
5200TL tutuyor tam ama 200TL arttırdığına değecektir
İlerde 8GB Ram daha eklersin ne zaman bütçen müsaade ederse çok daha yüksek performans alırsın ki şuanki hali ile bile kat ve kat daha fazla FPS alacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnventustan nasıl iade edildiğini bilmiyorum dostum siparişlerim kısmından falan bakabilirs12 ay taksit 600 tl yi geçmediği sürece sıkıntı olmuo ve şuanda 6.500tl ye monitörü 16gb (8x2) ramları ve Amd ryzen 5 2600 ü kapadım sence uygunmudur