Neler Yeni

İnventustan elraen parva oyuncu pc sini aldım ve şuanda monitör bakıyorum yardımcı olurmusunuz

TRwell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes Bayram
Dostum tabi ki yormaz ama şöyle düşün çok fazla para bu sistemi daha ucuza toplayabiliriz cebinizde para kalır 500TL ekleyebilirsen ben dedim ama 500TL ekleyebilirsen eğer ekleyemezsen yine aldığın sistemden daha iyi bir sistem alırsın hem de kat ve kat daha iyi bir sistem alırsın güven bana iade et sana daha iyi bir sistem toplayalım çünkü sistem gerçekten kötü zaten sipariş vermişsin kargoyada verilmemiş sanırım
Evet daha kargoya verilmedi.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,802
İsim
Eren Yeager
Evet daha kargoya verilmedi.
Bence iade et dostum sana daha güzel bir sistem toplayalım emin ol 4K'ya alacağın sistem şuanda sipariş verdiğin sistemden daha iyi bir sistem olacak

TRwell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes Bayram
Bence iade et dostum sana daha güzel bir sistem toplayalım emin ol 4K'ya alacağın sistem şuanda sipariş verdiğin sistemden daha iyi ola
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öglen ailemle konuşacağım sana geri dönüş yaparım. Eğer iade edip pc toplarsak en uygun yer itopya mı

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Ferit Çınar
Vallahi şu saate kadar bütün herşeyi araştırmıştım yorumlarınız gerçekten hem biraz parva aldığım için burktu ama bi andanda böyle tavsiyelerde beni mutlu etti iade etsemmi konusunda kararsız kaldım sisteme 500 TL ekleyebilirmisin demiş bi arkadaş ancak 500tl yi monitöre para kalmadığı için harcayacağım inanin 1400 yazdım ancak belki 1100 zor alabilirim. Yani oynayacağım oyunlar gta 5 bile deil sadece lol ve valorant yani 2 oyun için iade etmek gereklimi. Bu 2 oyunda PC yi çok yorucaklarını sanmıyorum. Ama yorumlarını ıçin çok teşekkür ederim heleki bu saatlerde 5 dakika içerisinde cevao vermeniz beni çok mutuu etti. İlk forum deneyimim bu arada
mantığınız doğru değil isterseniz sadece tetris oynayın aynı fiyata çok daha iyi performans almak varken kendinizi kısıtlamanın hiç bir mantığı yok

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,802
İsim
Eren Yeager

Öglen ailemle konuşacağım sana geri dönüş yaparım. Eğer iade edip PC toplarsak en uygun yer itopya mı
Umarım aileniz kabul eder durumu anlatın gerekirse videolara kadar gösterin ama böyle bir şey almayın dostum iyiliğin için söylüyorum gereksiz para hele ki bu zamanda para çok lazım zaten
İtopyadan değil sana Gamegarajdan toplarız daha uygun kesinlikle diğer sitelere göre gamegarajdan alışveriş yapan ve gamegarajla ilgili çok fazla konu açan insan var burada onların konularını okuyup fikir edinebilirsin ben de kendi arkadaşıma bilgisayarını oradan topladım ve pazartesi akşam sipariş verdi salı kargolandı çarşamba elindeydi

mantığınız doğru değil isterseniz sadece tetris oynayın aynı fiyata çok daha iyi performans almak varken kendinizi kısıtlamanın hiç bir mantığı yok
Hem aynı fiyata çok daha iyi performans almak var ya da daha ucuz fiyata aynı performansı almak var

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,802
İsim
Eren Yeager
Adını bugüne kadar hiç duymadım güvemebilirmiyim ya da ailemi ikna edebilirmiyim bilmiyorum
Çok rahatlıkla güvenebilirsiniz o yüzden dedim ya dostum forumda ki arama kısmına gamegaraj yazarsanız buradan alışveriş yapan onlarca insan görürsünüz benim arkadaşım dahil benim attığım sistemi aldı 2 günde geldi sistemi elindeydi ve sapasağlam hala da kullanıyor güvenebilirsiniz

Şu konuya bakarsınız

TRwell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes Bayram
Çok rahatlıkla güvenebilirsiniz o yüzden dedim ya dostum forumda ki arama kısmına gamegaraj yazarsanız buradan alışveriş yapan onlarca insan görürsünüz benim arkadaşım dahil benim attığım sistemi aldı 2 günde geldi sistemi elindeydi ve sapasağlam hala da kullanıyor güvenebilirsiniz

Şu konuya bakarsınız
Şuan kazık yediğimi anladım :D inventustan acaba nasil iade talebi yapabilirim 6k ya 1 kasa tamamlarken game garajda Shark 5A yı özelleştirdim ve gördüklerime inanamadım

Şuan kazık yediğimi anladım :D inventustan acaba nasil iade talebi yapabilirim 6k ya 1 kasa tamamlarken game garajda Shark 5A yı özelleştirdim ve gördüklerime inanamadım
İade talebi oluşturacağım yardımcı olabilirmisin acaba

İnventustan nasıl iade edeceğimi bilmiyorum. Yardım edebilirmisiniz

Son düzenleme:

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,802
İsim
Eren Yeager

İade talebi oluşturacağım yardımcı olabilirmisin acaba
Görmene sevindim dostum Shark5A değilde şu kasaya bakabilrisin özelleştirip atıyorum ve gayet güvenilir buna inanabilirsin
1609908312463.png

SSD olarak yanında bunu öneririm dostum
5200TL tutuyor tam ama 200TL arttırdığına değecektir
İlerde 8GB Ram daha eklersin ne zaman bütçen müsaade ederse çok daha yüksek performans alırsın ki şuanki hali ile bile kat ve kat daha fazla FPS alacaksın :D

İnventustan nasıl iade edildiğini bilmiyorum dostum siparişlerim kısmından falan bakabilirsin

TRwell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes Bayram
Görmene sevindim dostum Shark5A değilde şu kasaya bakabilrisin özelleştirip atıyorum ve gayet güvenilir buna inanabilirsin
Alıntıyı görüntüle
SSD olarak yanında bunu öneririm dostum
5200TL tutuyor tam ama 200TL arttırdığına değecektir
İlerde 8GB Ram daha eklersin ne zaman bütçen müsaade ederse çok daha yüksek performans alırsın ki şuanki hali ile bile kat ve kat daha fazla FPS alacaksın :D

İnventustan nasıl iade edildiğini bilmiyorum dostum siparişlerim kısmından falan bakabilirs12 ay taksit 600 tl yi geçmediği sürece sıkıntı olmuo ve şuanda 6.500tl ye monitörü 16gb (8x2) ramları ve Amd ryzen 5 2600 ü kapadım sence uygunmudur

Ekler

• Screenshot_20210106-074908_Chrome.jpg
    Screenshot_20210106-074908_Chrome.jpg
    151.8 KB · Hit: 28
  • Screenshot_20210106-074914_Chrome.jpg
    Screenshot_20210106-074914_Chrome.jpg
    109.3 KB · Hit: 26

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,802
İsim
Eren Yeager
Dostum kötü olmuş sen bana tam bütçeni söyle monitörle beraber ben sana atayım olur mu

Top Bottom