Neler Yeni

invincible çizgi roman serisi türkçe internette var mı?

BabaVoss7

80+ Silver
invincible serisinin türkçe çizgi romanı internet üzerinden nereden okuyabilirim ücretsiz bi kaynak yok sanırım ben bulamadım ama?

Shix2x

80+ Bronze
Hocam konuyu hortlatiyorum da buldun mu?

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Görkem Çağan

BabaVoss7

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ekran görüntüsü alıp çeviriyodum tek tek zaten yarısı basit cümleler. Çok zor değil yani okumak

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Görkem Çağan
Tuh ya, çeviri de cevirmiyor nasil okuyacagim bilmiyorum.
Ben ekran görüntüsü alıp çeviriyodum tek tek zaten yarısı basit cümleler. Çok zor değil yani okumak
sizin için şöyle bişey buldum comicleri pdf olarak indirip comic translatordan yapay zeka ile çevirtebiliyorsunuz işte olduğum için şuan deneyemiyorum ama adımları takip ederseniz çalışıcağını düşünüyorum yoksa pdf üzerinden çeviri yapan araçlara bir göz atın derim

comic translator
Invincible PDF's

Shix2x

80+ Bronze
sizin için şöyle bişey buldum comicleri pdf olarak indirip comic translatordan yapay zeka ile çevirtebiliyorsunuz işte olduğum için şuan deneyemiyorum ama adımları takip ederseniz çalışıcağını düşünüyorum yoksa pdf üzerinden çeviri yapan araçlara bir göz atın derim

comic translator
Invincible PDF's
Hocam sagolun, eve gideyim deneyecegim.

Shix2x

80+ Bronze

comic translator
Invincible PDF's
Hocam denedim de beceremedim bayağı karışık geldi. Başka yöntem de bulamadım, bi ara ciltlerini alacağım herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,668
Üyeler
170,232
Son üye
babaxde
Top Bottom