invincible çizgi roman serisi türkçe internette var mı?

BabaVoss7

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,798
invincible serisinin türkçe çizgi romanı internet üzerinden nereden okuyabilirim ücretsiz bi kaynak yok sanırım ben bulamadım ama?

Hocam konuyu hortlatiyorum da buldun mu?

Ben ekran görüntüsü alıp çeviriyodum tek tek zaten yarısı basit cümleler. Çok zor değil yani okumak

Tuh ya, çeviri de cevirmiyor nasil okuyacagim bilmiyorum.
Ben ekran görüntüsü alıp çeviriyodum tek tek zaten yarısı basit cümleler. Çok zor değil yani okumak
sizin için şöyle bişey buldum comicleri pdf olarak indirip comic translatordan yapay zeka ile çevirtebiliyorsunuz işte olduğum için şuan deneyemiyorum ama adımları takip ederseniz çalışıcağını düşünüyorum yoksa pdf üzerinden çeviri yapan araçlara bir göz atın derim

comic translator
Invincible PDF's

sizin için şöyle bişey buldum comicleri pdf olarak indirip comic translatordan yapay zeka ile çevirtebiliyorsunuz işte olduğum için şuan deneyemiyorum ama adımları takip ederseniz çalışıcağını düşünüyorum yoksa pdf üzerinden çeviri yapan araçlara bir göz atın derim

comic translator
Invincible PDF's
Hocam sagolun, eve gideyim deneyecegim.

comic translator
Invincible PDF's
Hocam denedim de beceremedim bayağı karışık geldi. Başka yöntem de bulamadım, bi ara ciltlerini alacağım herhalde.

Türkçe baskısı var napacaksınız dijitali , böyle daha keyifli :D
Bedava dağıtıyorlarsa bende alayım.

Hocam denedim de beceremedim bayağı karışık geldi. Başka yöntem de bulamadım, bi ara ciltlerini alacağım herhalde.

Türkçe baskısı var napacaksınız dijitali , böyle daha keyifli :D
onu bende gördüm dostumda adamda görmüştür illa belli ki arkadaş online okumak istiyor daha hızlı çeviri oluyor diye genelde mangalar öyle oluyor çünkü ama maalesef yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,619
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri