Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Invision 19 ila 32 İnç Ekranlar için Çift Monitör Kolu 119.99+59.48 TL

Epeydir böyle bir dual monitor arm bakıyordum, Fazladan eline ulaşan ve satmak isteyen olursa alıcıyım, satmak için alan arkadaşlar varsa aklında bulunsun

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Epeydir böyle bir dual monitor arm bakıyordum, Fazladan eline ulaşan ve satmak isteyen olursa alıcıyım, satmak için alan arkadaşlar varsa aklında bulunsun
gelirse ben 2.yi satmayı planlıyordum hocam gelirse uygun fiyattan veririm

BabaVoss7

80+ Silver

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Cem
valla cok iyi fiyatmış kaçtı,çok lazımdı aslında.Tekrar stok gelirse biri cevaplar mı acaba

thebizzon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yunus Emre Yalçınkaya
Belli olmaz ama riske atmak istemiyorsan, siparişteki 1 ürünü iptal et, amazon canlı desteğe bağlan orda yardımcı oluyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendin iptal edemezsin, öyle bir seçenek sunmuyor
Desteğe yazdım 2 ye düşürdüm adeti sonra mail attım lojistik firmasına teyit amaçlı acaba erkenmi davrandım diye ama max 2 adet kuralı doğruymuş

Ekler

• Screenshot_20221220-164458_Gmail.jpg
    Screenshot_20221220-164458_Gmail.jpg
    430.7 KB · Hit: 68

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
906
İsim
Deniz
Merhabalar,

Kerry Logistics bize ulaşarak yurtdışı siparişlerinde aşağıdaki adımlara dikkat edilmesini önerdi ve sizlere duyurmamızı istedi. Bütün takipçilerimizin mağduriyet yaşamamaları için bu adımlara dikkat etmesini rica ederiz.

⚠️ Sipariş oluştururken tek siparişte aynı üründen 2 adetten fazla olmamalıdır. Aynı gün içerisinde 2 adetten fazla sipariş verirseniz gümrüğe takılır. Bu yüzden 2 adet siparişin kargoya verilmesini beklemelisiniz. Sonrasında 2 adet aynı üründen tekrar sipariş verebilirsiniz. (Admin notu: Bu sorunu farklı kişilere sipariş vererek aşabilirsiniz)

⚠️ Sipariş oluştururken, fatura adresinde sadece İSİM SOYİSİM yazmalıdır. Ticari unvan, ev adresim, iş, iş adresim gibi ibareler yazmamalıdır. Lütfen fatura adresi ve teslimat adresini karıştırmayınız. Yoksa sipariş otomatik iade olur, herhangi bir dilekçe ile geri çevrilemez.

⚠️ Sipariş oluştururken, şirket adı girmeyiniz. 22 Euro’nun üstünde ticari unvan ile bireysel kapsamda gümrükleme yapılamaz.

⚠️ Yasaklı ürünler bıçak ile kısıtlı değildir. Tütün ile ilgili herhangi bir ürünün geçmesi mümkün değildir. Tütün sarma makinesi, sigara kılıfı buna dahildir. Ayrıca, drone, drone aksamı, pazar arabası da yasaklı ürünlere dahildir. Çünkü Ticaret Bakanlığı Pazar arabasını römork olarak görmektedir. Römorkların geçişi yasaktır. Multitool olarak adlandırdığımız, içerisinde kesici delici alet bulunan ürünlerin de geçişi yasaklıdır. Çakmak 1 adet sipariş verildiğinde sorun yaratmamaktadır.

⚠️ Ekran kartından maksimum 1 adet sipariş verebilirsiniz, 2 adet ekran kartı ticari gümrüklemeye dahildir.

⚠️ ETGB kapsamında, ürünler 150 Euro’yu aşmamalı, maksimum 30 KG olmalı ve ticari miktar mahiyet içermemelidir.

⚠️ Saat tamir seti, bilgisayar tamir seti gibi ürünler ticari gümrüklemeye dahildir. Çünkü profesyonel kullanıma tabiidir.

⚠️ 5 Adetten fazla verilen siparişler, bir dahaki ay gümrüklenmek üzere depoda bekletilir, herhangi bir ücret talep edilmeden bir dahaki ay teslim edilir.

Lütfen bu adımlara dikkat edin.Çünkü ticari gümrüklemeler oldukça fazladır. Zaman / maliyet bu hususlar çok önemlidir.
Not: Sipariş = Takip numarası = Paket

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut

Shaco

80+ Bronze
⚠️ 5 Adetten fazla verilen siparişler, bir dahaki ay gümrüklenmek üzere depoda bekletilir, herhangi bir ücret talep edilmeden bir dahaki ay teslim edilir.
Bu olayı kabul etmiyorlar hocam. Ürünü geri gönderiyorlar. Ayrıca bazen Kerry Logistic tek pakette hepsi farklı olan 5 ürünü ayrı ayrı girebiliyormuş. Yani tek seferde aylık kotanız dolmuş oluyor. Daha önce ürünüm takılmıştı görüştüğümde direkt olarak Amazon MH söylemi bu şekilde. Hatta belki yaptığım doğru değil ama TC kimlik no değiştirin ürünler için vs demişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,664
Üyeler
167,693
Son üye
kaanbal2458
Top Bottom