Adamhaklıbeyler
80+
Epeydir böyle bir dual monitor arm bakıyordum, Fazladan eline ulaşan ve satmak isteyen olursa alıcıyım, satmak için alan arkadaşlar varsa aklında bulunsun
gelirse ben 2.yi satmayı planlıyordum hocam gelirse uygun fiyattan veririmEpeydir böyle bir dual monitor arm bakıyordum, Fazladan eline ulaşan ve satmak isteyen olursa alıcıyım, satmak için alan arkadaşlar varsa aklında bulunsun
Gelirse 2. Ürünü size 140₺ (aldığım fiyat) den vereyim. Ankaradaysaniz.Epeydir böyle bir dual monitor arm bakıyordum, Fazladan eline ulaşan ve satmak isteyen olursa alıcıyım, satmak için alan arkadaşlar varsa aklında bulunsun
discorddan iletişime geçelin istersen rozYeg¹⁹⁰⁷#2138Epeydir böyle bir dual monitor arm bakıyordum, Fazladan eline ulaşan ve satmak isteyen olursa alıcıyım, satmak için alan arkadaşlar varsa aklında bulunsun
Site olarak yani kralsatıcı amazon değil
Desteğe yazdım 2 ye düşürdüm adeti sonra mail attım lojistik firmasına teyit amaçlı acaba erkenmi davrandım diye ama max 2 adet kuralı doğruymuşBelli olmaz ama riske atmak istemiyorsan, siparişteki 1 ürünü iptal et, amazon canlı desteğe bağlan orda yardımcı oluyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendin iptal edemezsin, öyle bir seçenek sunmuyor
gelirse aldığım fiyata fln satabilirimvalla cok iyi fiyatmış kaçtı,çok lazımdı aslında.Tekrar stok gelirse biri cevaplar mı acaba
Bu olayı kabul etmiyorlar hocam. Ürünü geri gönderiyorlar. Ayrıca bazen Kerry Logistic tek pakette hepsi farklı olan 5 ürünü ayrı ayrı girebiliyormuş. Yani tek seferde aylık kotanız dolmuş oluyor. Daha önce ürünüm takılmıştı görüştüğümde direkt olarak Amazon MH söylemi bu şekilde. Hatta belki yaptığım doğru değil ama TC kimlik no değiştirin ürünler için vs demişti.5 Adetten fazla verilen siparişler, bir dahaki ay gümrüklenmek üzere depoda bekletilir, herhangi bir ücret talep edilmeden bir dahaki ay teslim edilir.
alabilirim size ulaşırsagelirse aldığım fiyata fln satabilirim
tmmdır hocam gelirse yazarım sizealabilirim size ulaşırsa
Hocam bende ankaradayımda gelirse alabilirimGelirse 2. Ürünü size 140₺ (aldığım fiyat) den vereyim. Ankaradaysaniz.