kargoya verme önceliği neye göre acaba ben saat 12 den önce verdim siz sonra vermişsiniz sizinki kargolanmış
hadi hayırlı olsun
evet ya benim de 9 12 ocak arası neye göre süre belirleniyo acaba, ama kargolar haftaya kadar çıkarsa daha erken gelir bencehocam ben 17 ocağa kadar kargo geleceğini unuturum heralde benimki çok geç gelicek ya
iptal olmazsa eğer ocağın 1. haftasına kadar fln gelir heraldehadi hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet ya benim de 9 12 ocak arası neye göre süre belirleniyo acaba, ama kargolar haftaya kadar çıkarsa daha erken gelir bence
birkaç saat önce oldu muhtemelen akşama kadar kontrol ettim çünkübende aynı aldım yeni mi gönderildi hocam
benimki ocak 17-20 diyo inşallah erkenden gelebilir gelsinde isterse şubatta gelsiniptal olmazsa eğer ocağın 1. haftasına kadar fln gelir heralde
Yeni çıkış vermeye başlamışlar o zaman bizimkilerde geçer büyük ihtimallebirkaç saat önce oldu muhtemelen akşama kadar kontrol ettim çünkü
sende tahmini teslimat ne kadar diyor?Yeni çıkış vermeye başlamışlar o zaman bizimkilerde geçer büyük ihtimalle
Saygılar ustam10 adet
Ayrı ayrı mı yoksa tek siparişte mi?ben 2 adet aldım bu arada
aynen hocam, uzun zamandır monitör kolu istiyordum, gelirse tek derdim olur oda ikinci monitörüm yok oasğdfkdsbenimki ocak 17-20 diyo inşallah erkenden gelebilir gelsinde isterse şubatta gelsin