tek sipariş, hatta ilk 4 alacaktım sonra forum mesajlarını okuyayım derken stok bitti, tekrar sayfayı yenilerken stok eklendi, saniyeler içinde 2 aldım çıktımSaygılar ustam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrı ayrı mı yoksa tek siparişte mi?
Hayirli olsun hocam darisi basimizaHiç beklemiyordum ama benimde kargoya verildi arkadaşlar, Hk gamingden sonra yılın 2. En iyi indirimini yakaladik galiba.
İkinci elden kasıt gelen arkadaşlardan almaksa arkadaşlar min 500 diye konuşuyordu, kullanılmış olarak dersen durumuna göre değişebilir, 1 ay sonra her şeyin fiyatı zıplarsa (ki zıplamasa şaşarım) o zaman kullanılmışı dahi sıfırını geçebilir...Sizce ikinci eli kaçtan gider bunun?
500 tl den almak isterim 1 adet lazım kaçırdık alamadım satmak isteyen arkadaşlar msj atarsa sevinirimİkinci elden kasıt gelen arkadaşlardan almaksa arkadaşlar min 500 diye konuşuyordu, kullanılmış olarak dersen durumuna göre değişebilir, 1 ay sonra her şeyin fiyatı zıplarsa (ki zıplamasa şaşarım) o zaman kullanılmışı dahi sıfırını geçebilir...
Yanlış okumadiysam fiyat olarak 150 Euro ve 30 kg idi.yanlisim varsa arkadaşlar duzeltirler.gümrükte fln ağırlık sınırı yok dimi
he iyi o zaman kalmaz ikisini toplasan 20 kg etmez bence ama 4 5 tane alanların durumu ne olur muammaYanlış okumadiysam fiyat olarak 150 Euro ve 30 kg idi.yanlisim varsa arkadaşlar duzeltirler.
başıkta yazan 9kg ürünün değil taşıyabileceği max monitörün kilosuymuşhe iyi o zaman kalmaz ikisini toplasan 20 kg etmez bence ama 4 5 tane alanların durumu ne olur muamma
rahatızhe iyi o zaman kalmaz ikisini toplasan 20 kg etmez bence ama 4 5 tane alanların durumu ne olur muamma
başıkta yazan 9kg ürünün değil taşıyabileceği max monitörün kilosuymuş
![]()
ürün 5 kilo falan
Bir bizimki verilmedi galibahe iyi o zaman kalmaz ikisini toplasan 20 kg etmez bence ama 4 5 tane alanların durumu ne olur muamma
başıkta yazan 9kg ürünün değil taşıyabileceği max monitörün kilosuymuş
Alıntıyı görüntüle
ürün 5 kilo falan
rahatız