kanka türkiyede de yılbaşı yoğunluğu var ondan olabilirHocam hadi sizinkiler yurtdışında, orada Noel var diye bekliyor. Benimki İstanbul'da ne bekliyor cuma dan beriAlmanya'dan 1 günde geldi İstanbul'a, bana 3 4 günde ürün gelemedi hala.
![]()
hocam resmini kullanabilirmiyim 2 el ilan açıcam'da izin varmı h.o bu aradaAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İlk inceleme olarak; bende nb f80 var aynı zamanda, parçaları birebir aynı büyük ihtimalle aynı fabrikada üretiliyor veya aynı kalıpla üretiliyor, çok kaliteli ve sağlam bir malzemesi var, idareten bir monitör taktım ona rağmen süper oldu
olmaz dostum youtube da videoları filan var oradan bakabilirsin veya alıp siteye resim yükleyenlerden alabilrisinhocam resmini kullanabilirmiyim 2 el ilan açıcam'da izin varmı h.o bu arada
Hocam peki kolun tekini takmadan montaj yapabiliyor muyuz?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İlk inceleme olarak; bende nb f80 var aynı zamanda, parçaları birebir aynı büyük ihtimalle aynı fabrikada üretiliyor veya aynı kalıpla üretiliyor, çok kaliteli ve sağlam bir malzemesi var, idareten bir monitör taktım ona rağmen süper oldu
birinin diğeriyle hiç alakası yok istediğin gibi yapabilirsinHocam peki kolun tekini takmadan montaj yapabiliyor muyuz?
Fiyat nedirhocam resmini kullanabilirmiyim 2 el ilan açıcam'da izin varmı h.o bu arada
kurulum nasıldı hocam zorladı mı?birinin diğeriyle hiç alakası yok istediğin gibi yapabilirsin
Kral monitörler altlı üstlü olacak şekle giriyomu ya bunlarda denedinmi hiç. Bana boyu yetmezmiş gibi geliyo amaAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kurulum çok basit zaten önceden alışık olduğumdan kitapçığa bile bakmadımkurulum nasıldı hocam zorladı mı?
tamamdır teşekkür ederimkurulum çok basit zaten önceden alışık olduğumdan kitapçığa bile bakmadım
Hocam yalnız çok şık olmuş güle güle kullanınAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle