Benimki herhangi bir ülke dolaşmadan direk Almanya deposundan çıktı yola yarın veya cuma günune kadar elimde olur diye tahmin ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
G.o dostum seninkini baya ülke dolaşmış bendeki direk Almanya deposundan tr'ye geliyor
Niye vicdan olsun dostum ? Tekliler şuan kaç k TRT'de ucuza aldık diye ucuza verecek halimiz yok ben şahsen ucuza vermiyorum. 850 TL satıyorum hala bile ucuza veriyorum bencbence vicdan meselase 950 nedir
hocam istediğiniz fiyatta koymakta özgürsünüz ancak kendinizi üretici yerine koyupta, tekliler zaten bu kadar demek hakkınız değil bence. Adamların karşıladığı giderleri karşılamıyorsunuz sonuçtaBenimki herhangi bir ülke dolaşmadan direk Almanya deposundan çıktı yola yarın veya cuma günune kadar elimde olur diye tahmin ediyorum
G.o dostum seninkini baya ülke dolaşmış bendeki direk Almanya deposundan tr'ye geliyor
Niye vicdan olsun dostum ? Tekliler şuan kaç k TRT'de ucuza aldık diye ucuza verecek halimiz yok ben şahsen ucuza vermiyorum. 850 TL satıyorum hala bile ucuza veriyorum bence.
Geçmiş olsun hocamAlıntıyı görüntüle
Şansımı ya heves etmiştik o kadar.
Adamların indirim yapmadığı ne malum? Ben Amazon'u aradığımda %85 indirim yapmış satıcı dedi yani bile isteye yapılan birşeyde zarar edicek halleri yok bence fakat fırsat güzel fırsati keşke herkes alabilseydi .hocam istediğiniz fiyatta koymakta özgürsünüz ancak kendinizi üretici yerine koyupta, tekliler zaten bu kadar demek hakkınız değil bence. Adamların karşıladığı giderleri karşılamıyorsunuz sonuçta
evet ya herkesin alamaması beni de üzdü bi tık normalde pahalı oyuncaklar, en iyi "indirimlerden" biriydiAdamların indirim yapmadığı ne malum? Ben Amazon'u aradığımda %85 indirim yapmış satıcı dedi yani bile isteye yapılan birşeyde zarar edicek halleri yok bence fakat fırsat güzel fırsati keşke herkes alabilseydi .
valla bilerek mi yapıldı bilmiyorum. Ama yanlışlıkla yapılan bi durumsa birilerinin canı yanacak ondan eminim adamların 60-80 sterlinden sattığı ürünü biz 10 sterline bile almadıkAdamların indirim yapmadığı ne malum? Ben Amazon'u aradığımda %85 indirim yapmış satıcı dedi yani bile isteye yapılan birşeyde zarar edicek halleri yok bence fakat fırsat güzel fırsati keşke herkes alabilseydi .
Benim masa yemek masası cam olan acaba olurmu bu aldığım zımbırtıevet ya herkesin alamaması beni de üzdü bi tık normalde pahalı oyuncaklar, en iyi "indirimlerden" biriydi
Benim Almanya deposundan anında tr'ye yola çıktı sizinki niye böyleBenimki dünya yı dolaşmaya devam ediyor.Bu nasıl iş.
Bende anlamadım iptal edecekler de eğleniyorlarmı bizimle anlamadımBenim masa yemek masası cam olan acaba olurmu bu aldığım zımbırtı
Benim Almanya deposundan anında tr'ye yola çıktı sizinki niye böyle
İlginçmis harbi benim sizlerden sonra kargo'ya verildi fakat sizlerden önce gelecek gibiBende anlamadım iptal edecekler de eğleniyorlarmı bizimle anlamadım
sen 300e verirsin2 tanemi almıştın
e vicdan be 700-800 versen