KaanBrktgl
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Telefon türkiye cihazı mı? Jailbreak geri alınıyor ama yanılmıyorsam imei atmak için de kullanılıyor. Jailbreak geri alırsan atılmı imei de gider(eğer atıldıysa). Yanılıyor muyum @Evil BeliefMerhaba,
Dün 2. El iphone 7 aldım. Telefonu sıfırlamama rahmen 2 tane uygulama silinmiyor. Uygulamaları araştırdığımda telefonda jailbreak kullanıldığını gördüm. Sorum şu; ben bu 2 programı nasıl kökten yok edebilirim ?
Doğru ben bu ihtimali hiç düşünmedimTelefon türkiye cihazı mı? Jailbreak geri alınıyor ama yanılmıyorsam imei atmak için de kullanılıyor. Jailbreak geri alırsan atılmı imei de gider(eğer atıldıysa). Yanılıyor muyum @Evil Belief
Telefonu 2. el aldığım için bundan emin olamam, aldığım kişi 5 yıl önce vatanbilgisayardan aldığını söyledi.Telefon türkiye cihazı mı? Jailbreak geri alınıyor ama yanılmıyorsam imei atmak için de kullanılıyor. Jailbreak geri alırsan atılmı imei de gider(eğer atıldıysa). Yanılıyor muyum @Evil Belief
Kutusu var mı?Telefonu 2. el aldığım için bundan emin olamam, aldığım kişi 5 yıl önce vatanbilgisayardan aldığını söyledi.
IMEI kayıtlı gözüküyorDoğru ben bu ihtimali hiç düşünmedim
IMEI resmi kayıtlı mı?
Değilse güme gider.
Malesef yok.Kutusu var mı?
iphone da imei repair yok.Telefon türkiye cihazı mı? Jailbreak geri alınıyor ama yanılmıyorsam imei atmak için de kullanılıyor. Jailbreak geri alırsan atılmı imei de gider(eğer atıldıysa). Yanılıyor muyum @Evil Belief
Eski sürümlerde jailbreak ile yapılabiliyordu. Daha önce imei atılmış iphone kullandım ama kalktıysa hangi sürümden sonra kalktı bilmiyorum.iphone da imei repair yok.
JB ile yapanlar variphone da imei repair yok.
nerede var?JB ile yapanlar var
Var hocam yapan yapıyor, Google aramasıyla bulabilirsiniz.nerede var?
eğer dediğin gibi olsaydı. kırılan xiaomiler gibi iphone da satarlardı. ki iphone daha çok satardı.Var hocam yapan yapıyor, Google aramasıyla bulabilirsiniz.
Tabii JB yaptıktan sonra iPhone kullanmanın bir anlamı kalmıyor güvenlik bittiği için.