IOS İos 14.4 Cydia Nasıl Silebilirim ?

Reaksiyon skoru
26
Merhaba,
Dün 2. El iphone 7 aldım. Telefonu sıfırlamama rahmen 2 tane uygulama silinmiyor. Uygulamaları araştırdığımda telefonda jailbreak kullanıldığını gördüm. Sorum şu; ben bu 2 programı nasıl kökten yok edebilirim ?

Ekler

• B22AA42D-25D5-445C-B02C-C33ABAACDD7F.jpeg
    B22AA42D-25D5-445C-B02C-C33ABAACDD7F.jpeg
    758.2 KB · Hit: 65
"Jailbreak nasıl kaldırılır?" diye aratırsanız bir sürü rehber çıkar.
Bir tanesini atayım:

Merhaba,
Dün 2. El iphone 7 aldım. Telefonu sıfırlamama rahmen 2 tane uygulama silinmiyor. Uygulamaları araştırdığımda telefonda jailbreak kullanıldığını gördüm. Sorum şu; ben bu 2 programı nasıl kökten yok edebilirim ?
Telefon türkiye cihazı mı? Jailbreak geri alınıyor ama yanılmıyorsam imei atmak için de kullanılıyor. Jailbreak geri alırsan atılmı imei de gider(eğer atıldıysa). Yanılıyor muyum @Evil Belief

Telefon türkiye cihazı mı? Jailbreak geri alınıyor ama yanılmıyorsam imei atmak için de kullanılıyor. Jailbreak geri alırsan atılmı imei de gider(eğer atıldıysa). Yanılıyor muyum @Evil Belief
Doğru ben bu ihtimali hiç düşünmedim :D
IMEI resmi kayıtlı mı?
Değilse güme gider.

Telefonu 2. el aldığım için bundan emin olamam, aldığım kişi 5 yıl önce vatanbilgisayardan aldığını söyledi.

iphone da imei repair yok.

iphone da imei repair yok.
Eski sürümlerde jailbreak ile yapılabiliyordu. Daha önce imei atılmış iphone kullandım ama kalktıysa hangi sürümden sonra kalktı bilmiyorum.

Var hocam yapan yapıyor, Google aramasıyla bulabilirsiniz.
Tabii JB yaptıktan sonra iPhone kullanmanın bir anlamı kalmıyor güvenlik bittiği için.
eğer dediğin gibi olsaydı. kırılan xiaomiler gibi iphone da satarlardı. ki iphone daha çok satardı.

Geri