IOS İos 14.4 Cydia Nasıl Silebilirim ?

eğer dediğin gibi olsaydı. kırılan xiaomiler gibi iphone da satarlardı. ki iphone daha çok satardı.
Xiaomi'ler OnePlus'lar kadar basit değil. Ayrıca JB'li iPhone'a sıradan kullanıcı yanaşmaz. JB'siz atma yolu olsaydı dediğiniz gibi çok satardı zaten.

Xiaomi'ler OnePlus'lar kadar basit değil. Ayrıca JB'li iPhone'a sıradan kullanıcı yanaşmaz. JB'siz atma yolu olsaydı dediğiniz gibi çok satardı zaten.
ha jb atılmış ha magisk yüklenmiş.kaldı ki xiaomiler uzun süre kilit açtırmak için bekletiyor. zor bile olsa telefoncular bu parayı kesinlikle kaçırmazdı.

ha jb atılmış ha magisk yüklenmiş.kaldı ki xiaomiler uzun süre kilit açtırmak için bekletiyor. zor bile olsa telefoncular bu parayı kesinlikle kaçırmazdı.
Basit bir yöntem olsa kaçırmazlardı zaten aynı şeyi söylüyoruz. Çok zor. Ama atılamadığı, imkansız olduğu anlamına gelmiyor.
Teoride mümkün, pratikte mümkün değil diye bilin.

Yeni xiaomilerde bişey kilidi var. Rsa mıydı neydi. Adını hatırlamıyorum ama artık onlara da atılamıyor imei. Belki bir nesilden sonra apple da koymuş olabilir emin değilim ama iphone 5lere atıldığına eminim :unsure:

Basit bir yöntem olsa kaçırmazlardı zaten aynı şeyi söylüyoruz. Çok zor. Ama atılamadığı, imkansız olduğu anlamına gelmiyor.
Teoride mümkün, pratikte mümkün değil diye bilin.
JB ile Iphone telefona IMEI atamazsın, ana çipi çıkartıp takman gerek. Onu da yapsan zaten telefonun telefonluk özelliği kalmıyor.

"Jailbreak nasıl kaldırılır?" diye aratırsanız bir sürü rehber çıkar.
Bir tanesini atayım:
şimdi ben burdaki yolları izlersem telefonu güncellemem gerekiyon, ben ios 15.1 e güncellemek istemiyorum. telefonu güncellemeden silmenin bir yolu var mı ?

Yeni xiaomilerde bişey kilidi var. Rsa mıydı neydi. Adını hatırlamıyorum ama artık onlara da atılamıyor imei. Belki bir nesilden sonra apple da koymuş olabilir emin değilim ama iphone 5lere atıldığına eminim :unsure:
Hocam veremediğim ayrıntılar var illegal konular olduğu için. iPhone'da baseband chip değiştirip lehimleyen manyaklar bile var.
O RSA'yı bile kıracak tipler çıkmış.

Senin sorduğun soru mantıklı bir soruydu yani, IMEI atılıp atılmadığını bilmeden JB'yi kaldır diyince güme gidebilirdi. Neyse zaten IMEI kayıtlı çıktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,410
Üyeler
192,333
Son üye
eenneess5467
Geri