Anladım peki 15 te sıkıntı olması normal mi ? şu beta muhabbeti falan var ya
dostum ekran ve bataryası yeni değişti sanırım donanımsal bir hata değil çünkü biraz araştırdım ios 15 yükllenen çoğu cihaz böylemişSorunun donanımsal olabileceğini düşünüyorum. İos güncellemeleri genellikle optimize olur.
15.1'de sıkıntı olmaması lazım. Epey bir sorunu hallettiler. Tabii daha zamanı var.Anladım peki 15 te sıkıntı olması normal mi ? şu beta muhabbeti falan var ya
şuan 15.1 yüklü değil ama yüklüyorum umarım hatalar düzelmiştir15.1'de sıkıntı olmaması lazım. Epey bir sorunu hallettiler. Tabii daha zamanı var.
Şarj belki normal olabilir de dokunmatik sorunu @radasamara 'nın da belirttiği üzere donanımsal gibi geldi.
Uzun zamandır temiz kurulum yapmadıysanız iTunes'a bağlayıp bir yedek alıp DFU modla restore yapın isterseniz.şuan 15.1 yüklü değil ama yüklüyorum umarım hatalar düzelmiştir
İos güncellemeleri rakiplerine göre çok daha iyi optimize oluyor. Ben her android güncellemesi yaptığımda telefon kafayı yiyor.15.1'de sıkıntı olmaması lazım. Epey bir sorunu hallettiler. Tabii daha zamanı var.
Şarj belki normal olabilir de dokunmatik sorunu @radasamara 'nın da belirttiği üzere donanımsal gibi geldi.