Neler Yeni

IOS iOS 16.0.2 geçilir mi sıkıntı yaratır mı?

Talhaxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Talha Güleryüz
Sabah geçtim 13 kullanıyorm sanki bı tık çok ama çok az pilde değişiklik var gibi başka bı sıkıntı yok

The GodFather

80+ Silver
11 pro kullanıyorum bir tık fazla gidiyor sanki gitmiyor gibide aslında normal ki benim pil sağlığım 82 civarı normal gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha yeni cihaz normal bence sizinki.
Bro telefondan memnun musun sıfır 11 pro alacam bende

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
mehmet alp kütük

roosevelt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tuna Taş
Telefonunuz iphone 12 ve altıysa asla güncelleme yapmayın çok büyük pişmanlık yaşarsınız. Eski İphonelara gelen her büyük güncelleme büyük sorunlar doğuruyor

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
mehmet alp kütük
Telefonunuz iphone 12 ve altıysa asla güncelleme yapmayın çok büyük pişmanlık yaşarsınız. Eski İphonelara gelen her büyük güncelleme büyük sorunlar doğuruyor
bende ipad 9 var jarjı hızlı bitiyor önerebileceğin bişey varmı? daha sıfır cihaz 1 haftalık fln.

EpicAykut

80+
16.1 güncellicem bana bazı uygulamalar silinip tekrar yüklenecek diyor neden böyle bir şey yapmak istiyor yerim var?Ve hangi uygulamaları silip tekrar yükler?

16.1 güncellicem bana bazı uygulamalar silinip tekrar yüklenecek diyor neden böyle bir şey yapmak istiyor yerim var?Ve hangi uygulamaları silip tekrar yükler?
@Smith & Wesson

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Furkan Enes Kaplan
Bunca yıldır yazılımı ile övülen firmanın geldiği noktaya bakın

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Burak küçüksubaşı
16.1 yükledim bakalım nasıl olacak.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Bunu neye dayanarak söylüyorsun? 11 kullanıyorum ve geçtiğimden beri bir şey değişmedi, herhangi bir sorun da yaşamadım aynı şekilde stabil çalışıyor. İnsanları yanıltmayın.

EpicAykut

80+
Bunu neye dayanarak söylüyorsun? 11 kullanıyorum ve geçtiğimden beri bir şey değişmedi, herhangi bir sorun da yaşamadım aynı şekilde stabil çalışıyor. İnsanları yanıltmayın.
bugün denedim bi daha fazla şarj tüketiyor gibi geldi ama bilemiyorum biraz daha deneyimleyim

roosevelt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tuna Taş
Apple kendisi zaten bu durumu açıkladı, muhalif olmak için muhalif oluyorsunuz gibi geldi. İos 12-13’de 2 sene sorunsuz kullandığım 6s plus’ım 14’e yükselttiğim anda çöpe dönüştü mesela. Bunu nasıl açıklıyorsunuz? Bir cihaz güncellendikçe kasmaya başlar mı?

bende ipad 9 var jarjı hızlı bitiyor önerebileceğin bişey varmı? daha sıfır cihaz 1 haftalık fln.
1 senelik cihazın güncelleme alsa bile böyle bir şey yaşaması normal değil. Kaç saatte bitiyor ve hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? IOS kaç?

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Apple kendisi zaten bu durumu açıkladı, muhalif olmak için muhalif oluyorsunuz gibi geldi. İos 12-13’de 2 sene sorunsuz kullandığım 6s plus’ım 14’e yükselttiğim anda çöpe dönüştü mesela. Bunu nasıl açıklıyorsunuz? Bir cihaz güncellendikçe kasmaya başlar mı?

1 senelik cihazın güncelleme alsa bile böyle bir şey yaşaması normal değil. Kaç saatte bitiyor ve hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? IOS kaç?
Sen mesajında belirtmişsin ki "Iphone 12 ve altı modeller". Senin kullandığın cihaz 6S Plus. Bir telefon alıp 5 sene sonra da aynı performansı vermesini mi bekliyorsun?

Top Bottom