16.1 bekle16.0.2 var geçilir mi?
Bro telefondan memnun musun sıfır 11 pro alacam bende11 pro kullanıyorum bir tık fazla gidiyor sanki gitmiyor gibide aslında normal ki benim pil sağlığım 82 civarı normal gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha yeni cihaz normal bence sizinki.
kanka artık 11 pro alma alacaksan sıfır temiz pili 100 olsun en düşük 12 pro fln bakmanı öneriyorum.Bro telefondan memnun musun sıfır 11 pro alacam bende
bende ipad 9 var jarjı hızlı bitiyor önerebileceğin bişey varmı? daha sıfır cihaz 1 haftalık fln.Telefonunuz iphone 12 ve altıysa asla güncelleme yapmayın çok büyük pişmanlık yaşarsınız. Eski İphonelara gelen her büyük güncelleme büyük sorunlar doğuruyor
@Smith & Wesson16.1 güncellicem bana bazı uygulamalar silinip tekrar yüklenecek diyor neden böyle bir şey yapmak istiyor yerim var?Ve hangi uygulamaları silip tekrar yükler?
Bunu neye dayanarak söylüyorsun? 11 kullanıyorum ve geçtiğimden beri bir şey değişmedi, herhangi bir sorun da yaşamadım aynı şekilde stabil çalışıyor. İnsanları yanıltmayın.Telefonunuz iphone 12 ve altıysa asla güncelleme yapmayın çok büyük pişmanlık yaşarsınız. Eski İphonelara gelen her büyük güncelleme büyük sorunlar doğuruyor
bugün denedim bi daha fazla şarj tüketiyor gibi geldi ama bilemiyorum biraz daha deneyimleyimBunu neye dayanarak söylüyorsun? 11 kullanıyorum ve geçtiğimden beri bir şey değişmedi, herhangi bir sorun da yaşamadım aynı şekilde stabil çalışıyor. İnsanları yanıltmayın.
Apple kendisi zaten bu durumu açıkladı, muhalif olmak için muhalif oluyorsunuz gibi geldi. İos 12-13’de 2 sene sorunsuz kullandığım 6s plus’ım 14’e yükselttiğim anda çöpe dönüştü mesela. Bunu nasıl açıklıyorsunuz? Bir cihaz güncellendikçe kasmaya başlar mı?Bunu neye dayanarak söylüyorsun? 11 kullanıyorum ve geçtiğimden beri bir şey değişmedi, herhangi bir sorun da yaşamadım aynı şekilde stabil çalışıyor. İnsanları yanıltmayın.
1 senelik cihazın güncelleme alsa bile böyle bir şey yaşaması normal değil. Kaç saatte bitiyor ve hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? IOS kaç?bende ipad 9 var jarjı hızlı bitiyor önerebileceğin bişey varmı? daha sıfır cihaz 1 haftalık fln.
Sen mesajında belirtmişsin ki "Iphone 12 ve altı modeller". Senin kullandığın cihaz 6S Plus. Bir telefon alıp 5 sene sonra da aynı performansı vermesini mi bekliyorsun?Apple kendisi zaten bu durumu açıkladı, muhalif olmak için muhalif oluyorsunuz gibi geldi. İos 12-13’de 2 sene sorunsuz kullandığım 6s plus’ım 14’e yükselttiğim anda çöpe dönüştü mesela. Bunu nasıl açıklıyorsunuz? Bir cihaz güncellendikçe kasmaya başlar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 senelik cihazın güncelleme alsa bile böyle bir şey yaşaması normal değil. Kaç saatte bitiyor ve hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? IOS kaç?