Ben direkt 11 e 17 kurmama taraftarıyım iyice yavaşlatırlariphone 11 lobisi olarak 16.5.1 de beklemedeyim 2 ay falan daha kalmayı düşünüyorum.
iphone 11 lobisi olarak 16.5.1 de beklemedeyim 2 ay falan daha kalmayı düşünüyorum.
En iyisi hocam ben güncelleyenlere söylüyorum hatalar gitmisiphone 11 lobisi olarak 16.5.1 de beklemedeyim 2 ay falan daha kalmayı düşünüyorum.
memnun kalanda var, ama şuan ios 16 ile ios 17 arasında iphone 11 için konuşuyorum -2 saat ekran süresi var o yüzden en azından bir nebze giderilmesi lazım ios 17 de bu pil sorunu.Ben direkt 11 e 17 kurmama taraftarıyım iyice yavaşlatırlar
17.5 de giderilir diye düşünüyorummemnun kalanda var, ama şuan ios 16 ile ios 17 arasında iphone 11 için konuşuyorum -2 saat ekran süresi var o yüzden en azından bir nebze giderilmesi lazım ios 17 de bu pil sorunu.
Zaten anca kurtarıyor günümü hayatta geçmemmemnun kalanda var, ama şuan ios 16 ile ios 17 arasında iphone 11 için konuşuyorum -2 saat ekran süresi var o yüzden en azından bir nebze giderilmesi lazım ios 17 de bu pil sorunu.