Neler Yeni

IOS IOS 17 Lag Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
bulamadım o ayarı ss atabilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bildirim çubuğunu açınca değilde kamerada video çekiyorum hemen çıkınca uygulamadan kasıyo gibi baya
Öyle bir sorun yaşamadığım için çözümü konusunda teknik bilgiye sahip değilim.

AppStore’dan Apple Destek uygulamasına bağlanıp mesajlaşarak canlı destek alabilirsin bir kaç dakika içinde, çözümü biliyorlarsa yardımcı olacaklardır mutlaka.

Ekler

• IMG_0183.jpeg
    IMG_0183.jpeg
    304.6 KB · Hit: 54
  • IMG_0184.jpeg
    IMG_0184.jpeg
    612.6 KB · Hit: 53

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Burak Doğan
bende yan düğmeden siriyi acınca 5 sn donuyo ekran sonra geliyo bi arada app storeda gezerken durduk yere donmalar yaşadım iphone 14 pro max kullanıyorum ios 17de oldu bu sorun

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
bende yan düğmeden siriyi acınca 5 sn donuyo ekran sonra geliyo bi arada app storeda gezerken durduk yere donmalar yaşadım iphone 14 pro max kullanıyorum ios 17de oldu bu sorun

Temiz kurulum yapmadıysanız temiz kurulum yapmanızı öneririm, cihazı bilgisayara bağlayıp iTunes uygulaması üzerinden iOS17 indirerek cihaza o şekilde kurarsanız pek çok sorundan kurtulmuş olursunuz.

Ayarlardan güncellediğinizde önceki sürüme ait dosyalar telefonda kalmaya devam ediyor ve çeşitli sorunlara sebep olabiliyor

arifand34

80+

Öyle bir sorun yaşamadığım için çözümü konusunda teknik bilgiye sahip değilim.

AppStore’dan Apple Destek uygulamasına bağlanıp mesajlaşarak canlı destek alabilirsin bir kaç dakika içinde, çözümü biliyorlarsa yardımcı olacaklardır mutlaka.
ne ayarı bu ana ekranda göster anlamadım açık bende

Temiz kurulum yapmadıysanız temiz kurulum yapmanızı öneririm, cihazı bilgisayara bağlayıp iTunes uygulaması üzerinden iOS17 indirerek cihaza o şekilde kurarsanız pek çok sorundan kurtulmuş olursunuz.

Ayarlardan güncellediğinizde önceki sürüme ait dosyalar telefonda kalmaya devam ediyor ve çeşitli sorunlara sebep olabiliyor
benim suna en güncel ios ben temiz kurulum yapmak istiyorum yedek aldım itınesten nasıl yapcam zaten ios 17 kurulu uygulamadan tekrar ios 17 seçip mi kurucam yoksa sıfırlıcam mı ben ayarlardan sıfırlamaya düşünüyordum da yapmayım onu ozaman

canwec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Can ŞENER
ben ana ekran ayarını kapatıp denedim bir etkisi olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular