Neler Yeni

İos Geçici Olarak Titreşim Kapatma Mümkün Mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Dostlar ios cihazım var ve sessizde kullanıyorum sürekli. Ancak sessizde bile olsa titreşim aktif. Bu gerek ofiste gerekse de okulda kulak tırmalayıcı oluyor. Ama kapatmak da istemiyorum titreşimi çünkü dışarı çıktığımda da lazım oluyor. Rahatsız etme özelliğini açarsam da bu sefer hiçbir mesaj gözükmüyor ve arama düşmüyor. Öyle de olsun istemiyorum. Yani her bildirimin normal bir şekilde akarken titreşimi geçici olarak kapatabileceğim bir şey yok mu? Önerilerinize açığım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Titreşimin nasıl olacağını bile ayarlabilirsin. Ayarlarda var.
Derdimi tam anlatamadım sanırım. Tireşimi komple kapatmayı biliyorum ancak istemiyorum kapatmak. Benim istediğim anlık olarak titreşimi kapatacağım bir mod vs. var mı ios'ta? Yani titreşimi açık kullanıyorum ancak kimi yerlere girdiğimde ise titreşimin açık olması sorun yaratıyor. Her seferinde ayarlardan girip tireşim aç kapat mı yapmam lazım yani

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Anıl Aykın
Derdimi tam anlatamadım sanırım. Tireşimi komple kapatmayı biliyorum ancak istemiyorum kapatmak. Benim istediğim anlık olarak titreşimi kapatacağım bir mod vs. var mı ios'ta? Yani titreşimi açık kullanıyorum ancak kimi yerlere girdiğimde ise titreşimin açık olması sorun yaratıyor. Her seferinde ayarlardan girip tireşim aç kapat mı yapmam lazım yani
AssistiveTouch ile yapılır sanıyordum, denedim de seçeneklerde yok. Yapılsa güzel olurmuş.

grasdiyas

80+ Silver
Ayarlar erişebilirlik dokunma aşagida titresim var kapat onu

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Asil
Muz yiyeyim ama elma tadı gelsin.
bencede iş sizin dediğinize döndü, titreşim istemediğinde kapatırsın lazım olacağı zaman açarsın yani başka ne olsun ki anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom