Neler Yeni

İos mu Android mi alınmalı?

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serkan Çorak
s25 ultra iyi fiyata çıkarsa onu alcam eğer daha pahalıysa yd iphone alırım keyfime bakarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
Çokta stabil değil eskisi gibi arama geliyor açamıyorum ekranı kilitleyip açmam lazım bazen uygulama donuyor basmıyor filan bu tarz sorunlar çıkarıyor artık
hocam xs max ve 14 pro var aktif olarak kullanıyorum hiç sorun yaşamadım

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Alper Kaplan
Merhabalar telefon alacağım ios telefon mu alayım yoksa android mi?
Eğer günlük kullanım yapıyosanız ve aşırı oyun oynamıyosanız ios her türlü daha iyi bence. Şarj hariç işletim sistemi kamera hepsi daha iyi. Örnek vereyim bende 15 pro var babamda s23 ultra var. Babam ios düşmanı normalde. Benim telefonu inceledikten sonra o bile iphone almayı düşünüyor artık. Ama tabi yaşı gereği iosa alışamam diye bir çekincesi var. Ama şunuda belirteyim düz iphone alacağınıza samsung alın pro olmayan serileri önermiyorum

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
ulaş dursun
s25 ultra iyi fiyata çıkarsa onu alcam eğer daha pahalıysa yd iphone alırım keyfime bakarım
düz iphone 16 modelini ben beğeniyorum şu anda alabilirsin.prolar aşırı pahalı. bana kalırsa s25 serisini bekle güzel olucak

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
ismail sağlam
İos denemeye değmez reis ben ip 11 kullandım batarya olsun ısınma sorunu olsun uygulamadan atması olsun illallah ettim gittim ikinci el s10+ aldım rahat ettim o telefonlara 120k verilmez 120k nın 40 k sına sistem dizer geri kalanına xiomi 14 ultra veya s24 ultra alırım
Hocam 11 kullanıp yorumunuz
Bende s3 mini kullandım çok kötü 14 plusa geçtim öyle yorum olur mu

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Enes
İos denemeye değmez reis ben ip 11 kullandım batarya olsun ısınma sorunu olsun uygulamadan atması olsun illallah ettim gittim ikinci el s10+ aldım rahat ettim o telefonlara 120k verilmez 120k nın 40 k sına sistem dizer geri kalanına xiomi 14 ultra veya s24 ultra alırım
120k değil zaten 16 Pro Max 1Tb 60k vergilerimiz sağolsun s24u 16 prodan daha pahalı olmasına rağmen türkiyede iPhone daha pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve 11 kullanmışsınız 11 kötü bir telefon zaten o parayı en azından türkiye içinde ve eskidiği için normal
Samsung sağ olsun Türkiyeye özel fiyat veriyor.Aynı vergiler Samsunga da var.Ama adamlar tüketiciyi düşünerek fiyatı Türkiye için makul seviyelere çekiyorlar.

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serkan Çorak
hocam samsung kullanmaktan sıkıldım ben valla ya bi ios deneyesim var yd cihaz alacağım gibi duruyor fiyatlardan dolayı malum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,465
Üyeler
164,675
Son üye
warıcı
Top Bottom