hocam xs max ve 14 pro var aktif olarak kullanıyorum hiç sorun yaşamadımÇokta stabil değil eskisi gibi arama geliyor açamıyorum ekranı kilitleyip açmam lazım bazen uygulama donuyor basmıyor filan bu tarz sorunlar çıkarıyor artık
Eğer günlük kullanım yapıyosanız ve aşırı oyun oynamıyosanız ios her türlü daha iyi bence. Şarj hariç işletim sistemi kamera hepsi daha iyi. Örnek vereyim bende 15 pro var babamda s23 ultra var. Babam ios düşmanı normalde. Benim telefonu inceledikten sonra o bile iphone almayı düşünüyor artık. Ama tabi yaşı gereği iosa alışamam diye bir çekincesi var. Ama şunuda belirteyim düz iphone alacağınıza samsung alın pro olmayan serileri önermiyorumMerhabalar telefon alacağım ios telefon mu alayım yoksa android mi?
düz iphone 16 modelini ben beğeniyorum şu anda alabilirsin.prolar aşırı pahalı. bana kalırsa s25 serisini bekle güzel olucaks25 ultra iyi fiyata çıkarsa onu alcam eğer daha pahalıysa yd iphone alırım keyfime bakarım
Duz 16 arka kamera diziliminden dolayi bedava verseler kullanmam. 13 ten 16 pro naturele gectmdüz iphone 16 modelini ben beğeniyorum şu anda alabilirsin.prolar aşırı pahalı. bana kalırsa s25 serisini bekle güzel olucak
Hocam 11 kullanıp yorumunuzİos denemeye değmez reis ben ip 11 kullandım batarya olsun ısınma sorunu olsun uygulamadan atması olsun illallah ettim gittim ikinci el s10+ aldım rahat ettim o telefonlara 120k verilmez 120k nın 40 k sına sistem dizer geri kalanına xiomi 14 ultra veya s24 ultra alırım
ne olmuş ki dizilimine hocam sorunu mu varDuz 16 arka kamera diziliminden dolayi bedava verseler kullanmam. 13 ten 16 pro naturele gectm
Bende 14 pro max var bazen yapıyor sinir bozucu satıp s25 ultraya geçmeyi düşünüyorum çıksın bakalımhocam xs max ve 14 pro var aktif olarak kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
İos denemeye değmez reis ben ip 11 kullandım batarya olsun ısınma sorunu olsun uygulamadan atması olsun illallah ettim gittim ikinci el s10+ aldım rahat ettim o telefonlara 120k verilmez 120k nın 40 k sına sistem dizer geri kalanına xiomi 14 ultra veya s24 ultra alırım
Samsung sağ olsun Türkiyeye özel fiyat veriyor.Aynı vergiler Samsunga da var.Ama adamlar tüketiciyi düşünerek fiyatı Türkiye için makul seviyelere çekiyorlar.120k değil zaten 16 Pro Max 1Tb 60k vergilerimiz sağolsun s24u 16 prodan daha pahalı olmasına rağmen türkiyede iPhone daha pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve 11 kullanmışsınız 11 kötü bir telefon zaten o parayı en azından türkiye içinde ve eskidiği için normal