ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 709
s25u yerine iphone 17 önermesen olmaz mı reisYanlış ifade edilmiş o zaman birde s25u ile 17 rakip değil bilgine.
s25u yerine iphone 17 önermesen olmaz mı reisYanlış ifade edilmiş o zaman birde s25u ile 17 rakip değil bilgine.
Ondan bahsettim ya zaten ip17 pro veya pm rakibis25u yerine iphone 17 önermesen olmaz mı reis
Ondan bahsettim ya zaten ip17 pro veya pm rakibi
Adam s25u ip17 rakibi dememiş ki. Fiyat bandındaki iphone u söylemiş. Ha ben x300 prodan yanayım.s25u yerine iphone 17 önermesen olmaz mı reis
yanlış kişiyi alıntıladımOndan bahsettim ya zaten ip17 pro veya pm rakibi
Adam s25u ip17 rakibi dememiş ki. Fiyat bandındaki iphone u söylemiş. Ha ben x300 prodan yanayım.
Abi ben mi bir şeyi atlıyorum anlamıyorum yoksa başka bir şey mi var? S25u ile ip17 rakip dememiş ki. Sadece diğer androidlerin kendini baya geliştirdiğinden bir haber.
"ultrasını alcak parası olana iPhone 17 öneririm zaten"Abi ben mi bir şeyi atlıyorum anlamıyorum yoksa başka bir şey mi var? S25u ile ip17 rakip dememiş ki. Sadece diğer androidlerin kendini baya geliştirdiğinden bir haber.
Abi ben mi bir şeyi atlıyorum anlamıyorum yoksa başka bir şey mi var? S25u ile ip17 rakip dememiş ki. Sadece diğer androidlerin kendini baya geliştirdiğinden bir haber.
E tamam işte o da rakip dememiş ki. Iphone da o bütçeye alıncak en iyi iphone daha iyi olur demiyor mu?"ultrasını alcak parası olana iPhone 17 öneririm zaten"
Buna ithafen yazdım hocam ben. daha iyi demedi zaten ben sadece aynı fiyat bandında iki cihazın rakip olmadığını söyledim
Evet o hocam.
16e alabilir bence hem güncel hemde fiyat olarak da yakınYeni gelen ios 26 ile arkadaşlarımın telefonunda bariz bir kasma farkediyorum ve abimde telefon değişmek istiyor fakat android de istemiyor yardımcı olursanız sevinirim
Reis o fiyatlara aldanma geçen almaya gittim 16 Pro ıcın 43 diyor 35e 15pmx veriyorduikinci el 16 prolar neden bu kadar ucuz yurt içi olmasına rağmen
Alıntıyı görüntüle