huseyin2047
80+
- Reaksiyon skoru
- 170
iphone magazada denemeden almayın derim ben denedim hosuma gitmedi,androide alısınca geri tusu falan yok zor gelir bende s25 aldım cok memnunum eski telefonum pocoydu
Ikinci el al anlamında demedim. 2025 yilinda hala 13 kullanılır anlamında dedim. Ama gidip 30k verilmez.Niye hocam a kalite 13 ile sıfır 13 arasında 4 ila 5 bin TL fark var. İkinci el almaktansa sıfır daha mantıklı değil mi
Bence applenin amiral gemisi cok guzel bir telefon ben 4 yildir kullaniyorum hicbir sikintisini gormedimİyi geceler dostlar. Biraz değişiklik olması için Androidden IOS sekmentine geçmek istiyorum.
Günlük kullanımda oyun oynayan, çok sık fotoğraf çeken biri değilim ancak sosyal medya aktifligim biraz fazla gün içinde. Asıl sorum şu ;
Iphone 13 2025 de hala alınır mı? 3 veya 4 senelik kullanımda sorun yaşar mıyım? Şimdiden fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.
al direk alınmaz diyen fanboydurİyi geceler dostlar. Biraz değişiklik olması için Androidden IOS sekmentine geçmek istiyorum.
Günlük kullanımda oyun oynayan, çok sık fotoğraf çeken biri değilim ancak sosyal medya aktifligim biraz fazla gün içinde. Asıl sorum şu ;
Iphone 13 2025 de hala alınır mı? 3 veya 4 senelik kullanımda sorun yaşar mıyım? Şimdiden fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.