IPhone 13 hala alınır mı?

Çevremdeki iPhone 13 kullananlara sordum çoğu senin gibi söyledi ikinci el de sağlam bulabilirsem pro model bulmaya caliscam bulamazsam 15 alcam gibi öneri için teşekkürler
kesinlikle çok daha mantıklı hocam. 13 güzel telefon iş görür üzmez kamerası performansı gerçekten güzel lakin 30.000 hatta 34 sanırım şu an hayatta etmez. 13 pm olur 15 olur daha mantıklı bence de o fiyatlara. Hatta illa 0 alıcam derseniz Apple'ın en çirkin telefonu iphone 16e bile 13ten mantıklıdır.

İPhone 13 tam popüler kültür telefonu oldu. Ablamda aldı bir kaç gün önce 30k ya. Ekranı biraz daha iyi ve çerçevesi daha ince ama 30k edecek bir telefon değil asla. Zaten 30k ya 120HZ olmayan telefon alınmaz.

Yd mi15/15 ultra/14ultra alıp server yapıyorsun özellikle ultraların kamera rakip çok sınırlı sayıda telefon kalıyor efsane kameraları

13 kullanıyorum kesinlikle alma bence 60hz olması kötü, artık deli gibi donuyor yeni telefon alacak olsam kesinlikle samsung s serisine bakardım açık ara önde

Alınmaz da fan ne alaka?

Birkaç gündür iPhone 15 bakıyorum ama 60Hz olması ve fansız olması pek hoşuma gitmedi. 13-14'ün Pro modellerine baktım ama yenilenmiş dışı satılan bulamadım ve iPhone 13'ün hem fiyatının daha uygun olması sebebiyle merak ettim hala alınır mı? Çok oyun oynamıyorum en fazla Clash Royale giriyorum günde yarım saat o kadar.

-Uzun süre kullanıma (6-7 yıl) uygun mu?
-Kac sene daha güncelleme alır?
-Guncelleme alması bittikten sonra günlük kullanımda hala kullanılır mı?(Instagram, X vb.)
15 13 den çok daha mantıklı bence günümüzde, ama 6-7 yıl diyorsan bence düz 16 ya zorla o kadar uzun vadede 15 bile kurtarmayabilir A16 çipi yüzünden. 13ü kullananlar ufaktan üst modellere geçmeye başlamıştır zaten eskidi artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz da fan ne alaka?
Ben de onu düşündüm yazım hatası falandır herhalde 😀

kesinlikle çok daha mantıklı hocam. 13 güzel telefon iş görür üzmez kamerası performansı gerçekten güzel lakin 30.000 hatta 34 sanırım şu an hayatta etmez. 13 pm olur 15 olur daha mantıklı bence de o fiyatlara. Hatta illa 0 alıcam derseniz Apple'ın en çirkin telefonu iphone 16e bile 13ten mantıklıdır.
16e rezalet bir telefon 14 pro modelinde bile dynmanic island varken 16e de yok telefon 2 3 yıl geriden geliyor

Geri