- Katılım
- 18 Haziran 2025
- Mesajlar
- 2,178
- Reaksiyon skoru
- 945
Oynamayanı BakarsınArada yaklaşık bi 10 15 k oynuyordur herhalde ?

Oynamayanı BakarsınArada yaklaşık bi 10 15 k oynuyordur herhalde ?
Hocam internetten alacaksanız telefonlarda taksit yasağı varHocam taksitli almayı düşünüyorumve nasıl hat takıp kullanacağım pek bir bilgim yok
Mağazadan AlırHocam internetten alacaksanız telefonlarda taksit yasağı var
Orda da aynı diye biliyorumMağazadan Alır![]()
Mağazadan Kastım Sadece Teknosa Değil Hocam Zaten Vatan Bu Konuda İyi Diye Biliyorum .Orda da aynı diye biliyorum
Teknosa da yapmıyor
Hocam belli bir miktarın üstünde 20k idj galiba direkt taksitli telefon alamıyorsunuz. Devlet yasağı varMağazadan Kastım Sadece Teknosa Değil Hocam Zaten Vatan Bu Konuda İyi Diye Biliyorum .
Hocam belli bir miktarın üstünde 20k idj galiba direkt taksitli telefon alamıyorsunuz. Devlet yasağı var
Maalesef ki hocam çok haklısınız.Birşeyede Yasak Gelmese Şu Ülkede İyice Kuzey Kore'ye Doğru Gidiyoruz Hakkımızda Hayırlısı Artık Ne Diyim .![]()
İphone 13 şu an 35k bütçede alabileceğin en kötü cihazArkadaşlar selam, hayırlı forumlar. 27.07.2025 tarihinde yazıyorum bu yazıyı. Bu güncel tarihte iPhone 13 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Dışında telefon tavsiyesi yapabilir misiniz? Öneri ve görüşlerinize açığım. Şimdiden teşekkürler![]()
16E nin altı alınmaz bence şuan. Bütçe yoksa Android al 4 senelik cihaza sırf iPhone diye para vermeye gerek yok.Arkadaşlar selam, hayırlı forumlar. 27.07.2025 tarihinde yazıyorum bu yazıyı. Bu güncel tarihte iPhone 13 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Dışında telefon tavsiyesi yapabilir misiniz? Öneri ve görüşlerinize açığım. Şimdiden teşekkürler![]()
senin kafayayım hocam. o yüzden s24u aldım. seneye ucuzlayınca s25u alırımTr ye 2 katı vereceğime 2 tane yd alır 2 telefon kullanırım garanti sandığınız kadar işe de yarayan bir şey değil özellikle de apple garantisi