Yardım Iphone 13 hala alınır mı?

iphone magazada denemeden almayın derim ben denedim hosuma gitmedi,androide alısınca geri tusu falan yok zor gelir bende s25 aldım cok memnunum eski telefonum pocoydu

Xrdan geçmeyi düşünüyorum ben de geçilir mi sizce 13e yoksa üste koyup baska model mi bakılmalı

Alabiliyorsan pro modelini almanı öneririm 11’den itibaren pro serisi iş görür uzun ömürlü olur ikinci el 13 pro kullandım 1.5 yıl sonra yine aynı ikinci el temiz 14 pro ya geçtim

Alınmaz

İyi geceler dostlar. Biraz değişiklik olması için Androidden IOS sekmentine geçmek istiyorum.
Günlük kullanımda oyun oynayan, çok sık fotoğraf çeken biri değilim ancak sosyal medya aktifligim biraz fazla gün içinde. Asıl sorum şu ;
Iphone 13 2025 de hala alınır mı? 3 veya 4 senelik kullanımda sorun yaşar mıyım? Şimdiden fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.
Bence applenin amiral gemisi cok guzel bir telefon ben 4 yildir kullaniyorum hicbir sikintisini gormedim

İyi geceler dostlar. Biraz değişiklik olması için Androidden IOS sekmentine geçmek istiyorum.
Günlük kullanımda oyun oynayan, çok sık fotoğraf çeken biri değilim ancak sosyal medya aktifligim biraz fazla gün içinde. Asıl sorum şu ;
Iphone 13 2025 de hala alınır mı? 3 veya 4 senelik kullanımda sorun yaşar mıyım? Şimdiden fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.
al direk alınmaz diyen fanboydur

Bence alınır arkadaşım 1 2 gün içerisinde alacak başka bir arkadaşımda almış fiyatına göre alınabilir ama iphone alınacak ise alınır android tarafında başka seçeneklere yönenilebilinir

Geri