VDS Satın alıp RD client yardımıyla bağlanabilirsin.Telefonuma windows yüklemek istiyorum. Sürüm fark etmez. Klavye mousr bağlı zaten böyle bir şey yapabilirmiyim? Microsoft Azure falan denedim ön ödemeli kart kabul etmiyorlar.
Kurulabilir. Zaten iPhone 7, iPhone 5 serisi için EDK2 UEFI var.Telefonuma windows yüklemek istiyorum. Sürüm fark etmez. Klavye mousr bağlı zaten böyle bir şey yapabilirmiyim? Microsoft Azure falan denedim ön ödemeli kart kabul etmiyorlar.
Şöyle bir şey oluyor telefonlarda:Hocam kullanımda kasmalar falan yaşarmıyım?
Hocam internet hızınıza ve VDS özelliklerine bağlı. Stabil bir kullanım yapabilirsiniz. Benim dedigim telefona kurma üzerine değil fakat uzak masaüstü mantığıyla VDS'e bağlanmaHocam kullanımda kasmalar falan yaşarmıyım?
Benimde daha çok istediğin o hocam. 30-50 megabit internetim var kasma falan olur mu sizce?Hocam internet hızınıza ve VDS özelliklerine bağlı. Stabil bir kullanım yapabilirsiniz. Benim dedigim telefona kurma üzerine değil fakat uzak masaüstü mantığıyla VDS'e bağlanma
Sıkntı olacağını sanmam. azure hesap açarsanız 200 dolar deneme kredisi veriyo bu sayede 1 aylık gayet kaliteli ücretsiz vds kullanabilirsiniz hem test etmiş olursunuzBenimde daha çok istediğin o hocam. 30-50 megabit internetim var kasma falan olur mu sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde gmail falan açarsam sıkıntı olur mu?
Denedim hocam ön ödemeli kart kabul olmuyor. Yardımınız için teşekkürler.Sıkntı olacağını sanmam. azure hesap açarsanız 200 dolar deneme kredisi veriyo bu sayede 1 aylık gayet kaliteli ücretsiz vds kullanabilirsiniz hem test etmiş olursunuz
Hocam 2gb ramli 4 çekirdekli işlemciye sahip windows 10 vds alsam kasma olur mu? Veya siz ne kadar öneriyorsunuz?Hocam internet hızınıza ve VDS özelliklerine bağlı. Stabil bir kullanım yapabilirsiniz. Benim dedigim telefona kurma üzerine değil fakat uzak masaüstü mantığıyla VDS'e bağlanma
Hocam kredi kartı bulmaya calısın ya da bana discord üzerinden ulaşın derim.Hocam 2gb ramli 4 çekirdekli işlemciye sahip windows 10 vds alsam kasma olur mu? Veya siz ne kadar öneriyorsunuz?
Geliyorum hocam.Hocam kredi kartı bulmaya calısın ya da bana discord üzerinden ulaşın derim.
Discordum : ichbinsadik
Hocam Geforce now indiricem bide youtube izleyeceğim sadece yeterli olur mu 4 çekirdek 4gb ram?Hocam kredi kartı bulmaya calısın ya da bana discord üzerinden ulaşın derim.
Discordum : ichbinsadik
Hocam 4 gb ram ve 4 çekirdek işlemcili vds alıcağım. Windows servet 2019 yüklü şekilde. 30 megabit internetim var bağlanırken telefondan kasma yaşarmıyım?Kurulabilir. Zaten iPhone 7, iPhone 5 serisi için EDK2 UEFI var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle bir şey oluyor telefonlarda:
Modding - (Dünya'da İlk ve Tek) Vestel Venus 5000'de Windows 10 Çalıştırdım
Evde boş duran Vestel Venus 5000'de Windows 10 Enterprise Build 15035'in Windows kurulumunu açmayı başardım Elhamdülillah. Buyrun video ve fotoğraflar: Bu eMMC'den: Bunlar microSD'den:forum.donanimarsivi.com