Yardım İp adresinden ne yapılabilir (Hack)

Atyxah

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,737
Android/ios/windows cihaz ip adresinden ne yapılabilir ?

Kuzenimde iPhone 6 var şaka yapmak istiyorum telefonuna erişebilir miyim ?

ip adresinden en fazla DDOS yapabilirsiniz. onun haricinde 20 tane dürüm veya tost yollayabilirsiniz. Kuzeninizin telefonuna bağlanmanız için ek bir program gerekiyor.

sadece ddos yapabilirsiz kuzeninize saka yapmanız için telefona ayrı bir program indirip uygulama yetkileri fln vermeniz gerekiyor bi tık riskli

DDOS yapabilirsiniz ve birde adresini bulu evine kapıda ödemeli 1k biftek gönderebilirsiniz

ip adresinden en fazla DDOS yapabilirsiniz. onun haricinde 20 tane dürüm veya tost yollayabilirsiniz. Kuzeninizin telefonuna bağlanmanız için ek bir program gerekiyor.
sadece ddos yapabilirsiz kuzeninize saka yapmanız için telefona ayrı bir program indirip uygulama yetkileri fln vermeniz gerekiyor bi tık riskli
DDOS yapabilirsiniz ve birde adresini bulu evine kapıda ödemeli 1k biftek gönderebilirsiniz
Ddos nedir ayrıntılı açıklayabilir misiniz ?

Adresi nasıl bulabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve linke felan tıklayarak ip alabilir miyim ip yi nereden alabilirim

Ddos nedir ayrıntılı açıklayabilir misiniz ?

Adresi nasıl bulabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve linke felan tıklayarak ip alabilir miyim ip yi nereden alabilirim
Hocam DDOS karşınızdaki kişinin internet gecikmesin yükseltir kısaca interneti yavaşlatır veya etkisiz hale getirir. Ama DDOS kimliğinizi belli edebilir.

Hocam DDOS karşınızdaki kişinin internet gecikmesin yükseltir kısaca interneti yavaşlatır veya etkisiz hale getirir. Ama DDOS kimliğinizi belli edebilir.
Kimlik belli olması felan hiç önemli değil ancak pingi sevdim abimde kullanırım ben bunu :D

Nasıl yapabilirim kendi internetime ve isteyince etkisini kaldırabilir miyim

Kimlik belli olması felan hiç önemli değil ancak pingi sevdim abimde kullanırım ben bunu :D

Nasıl yapabilirim kendi internetime ve isteyince etkisini kaldırabilir miyim
DDOS yapabilmeniz için hack araçları barındıran terminal'e ihtiyacınız var DDOS komutları ve yapımını internetten bulabilirsiniz. Terminal için kali linux kullanabilirsiniz veya mobilden yapmak isterseniz termux kullanabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,722
Üyeler
173,867
Son üye
Quiesss
Geri